Confidenţialitate

Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

CoolNews, Filme
share

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Marvel din 6 iulie, la cinema.

În „Ant Man and The Wasp / Omul Furnică şi Viespea” , cea mai recentă producţie Marvel,  îi reîntâlnim pe Scott Lang, infractorul devenit super-erou în primul film „Ant Man”, care a apărut în 2015, şi pe Hope van Dyne, Viespea care ne va surprinde cu tenacitatea şi abilităţile ei.

Explorarea noilor lumi din acest film a început în anul 2017, atunci când s-a filmat o mare parte din poveste în Atlanta, Georgia. Echipa şi actorii s-au mutat ulterior în San Francisco, pentru a filma în zona de coastă.

Efectele vizuale fantastice de micşorare şi mărire a personajelor şi a împrejurimilor vă vor ţine lipiţi de scaunele din cinema, cu sufletul la gură, în aşteptarea deznodământului.

„Ce e foarte palpitant la acest nou film este faptul că apare după confruntarea dezastruoasă din «Război Civil». Pentru mine este minunat că putem să spunem astfel de poveşti şi avem libertatea să ne jucăm cu personajele din benzile desenate, aducându-le pe marile ecrane, în faţa publicului. Asta am făcut şi cu «Omul Furnică», iar personajul său de după «Război Civil» a fost astfel expus unui public şi mai mare”, spune producătorul Kevin Feige.

 

Articole similare

#TodayInMusic - Gorillaz - Feel Good INC

În urmă cu 15 ani, cel de-al doilea album al trupei fenomen GORILLAZ ocupa locul 1 în topurile...

Markus Schulz lanseaza "Upon My Shoulders", împreună cu Sebu - VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, Markus Schulz lansează piesa  "Upon My Shoulders". "Up...

Topul modelelor de tatuaj din vara acestui an

În fiecare vară apar în peisaj noi modele de tatuaj, desene cât mai #boom pe care să ți le desenezi ...