Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

CoolNews, Filme
share

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Marvel din 6 iulie, la cinema.

În „Ant Man and The Wasp / Omul Furnică şi Viespea” , cea mai recentă producţie Marvel,  îi reîntâlnim pe Scott Lang, infractorul devenit super-erou în primul film „Ant Man”, care a apărut în 2015, şi pe Hope van Dyne, Viespea care ne va surprinde cu tenacitatea şi abilităţile ei.

Explorarea noilor lumi din acest film a început în anul 2017, atunci când s-a filmat o mare parte din poveste în Atlanta, Georgia. Echipa şi actorii s-au mutat ulterior în San Francisco, pentru a filma în zona de coastă.

Efectele vizuale fantastice de micşorare şi mărire a personajelor şi a împrejurimilor vă vor ţine lipiţi de scaunele din cinema, cu sufletul la gură, în aşteptarea deznodământului.

„Ce e foarte palpitant la acest nou film este faptul că apare după confruntarea dezastruoasă din «Război Civil». Pentru mine este minunat că putem să spunem astfel de poveşti şi avem libertatea să ne jucăm cu personajele din benzile desenate, aducându-le pe marile ecrane, în faţa publicului. Asta am făcut şi cu «Omul Furnică», iar personajul său de după «Război Civil» a fost astfel expus unui public şi mai mare”, spune producătorul Kevin Feige.

 

Articole similare

Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea pentru o nouă aventură alături de cei mai simpa...

O mașină suspendată le dă polițiștilor bătăi de cap

Dacă ăsta ar fi un caz pentru Sherlock Holmes, cu siguranță episodul ar avea cele mai multe vizualiz...

Băieții de la The Neighbourhood luptă pentru identitatea lor

Coachella le-a adus câteva necazuri în ceea ce privește imaginea de trupă băieților de la The Neighb...
X