Confidenţialitate

Cei doi câini ai lui Joe Biden au fost trimiși acasă, după ce a mușcat un agent de securitate

NEWS
share

Cei doi câini ce aparţin preşedintelui SUA Joe Biden şi primei doamne Jill Biden au fost trimişi la casa familiei Biden din Delaware săptămâna trecută după ce au avut un comportament agresiv la Casa Albă.

Major, care a fost adoptat de Biden în noiembrie 2018 dintr-un adăpost pentru animale din Delaware, l-ar fi muşcat un membru al echipei de securitate de la Casa Albă, relatează CNN.

Starea exactă a victimei este necunoscută, cu toate acestea, incidentul a fost suficient de grav încât câinii au fost ulterior mutaţi la Wilmington, Delaware.

Major, care are 3 ani, este cel mai tânăr dintre cei doi câini. Champ, are aproximativ 13 ani. Champ şi Major s-au mutat la Casa Albă în ianuarie, la mai puţin de o săptămână după inaugurarea lui Biden.

„M-a obsedat acomodarea câinilor noştri pentru că avem un câine bătrân şi avem un câine foarte tânăr”, declara Jill Biden în timpul unei apariţii la „The Kelly Clarkson Show”.

„Trebuie să ia liftul, nu sunt obişnuiţi cu asta şi trebuie să iasă pe South Lawn, cu o mulţime de oameni care îi urmăresc”, a adăugat Jill Biden.

Articole similare

VIRAL: O fată de 17 ani a dezechilibrat un urs de pe gardul casei, ca să își salveze câinii

Un video a făcut înconjurul internetului, cu o fată de 17 ani care efectiv s-a aruncat peste gardul ...

Joe Biden, fan K-Pop: Ascultă BTS și Blackpink

Joe Biden este fan K-Pop. Președintele American în vârstă de 78 de ani a dezvăluit în timpul unei...

Major, cățelul lui Joe Biden, a "ciupit" din nou pe cineva de la Casa Albă

N-a trecut mult de când animalele de companie ale lui Joe Biden s-au întors la Casa Albă. Major,...