Ceasul lui Leclerc, în valoare de două milioane de euro, a fost furat. Hoții nu au fost găsiți nici până în acest moment

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Charles Leclerc (24 de ani), care a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial, a fost jefuit de ceasul său, în valoare de două milioane de euro, scrie digisport.ro

Totul s-a întâmplat în timp ce acorda autografe, în a doua zi a Paștelui catolic, în Italia, acolo unde pilotul se afla într-o minivacanță alături de prieteni, la Viareggio (Toscana). Ceasul a fost găsit, nu însă și hoții.

În jurul orelor 22:00, Leclerc a fost recunoscut de câțiva împătimiți ai Marelui Circ, care i-au solicitat autografe, dar și fotografii.

Monegascul, care era însoțit și de antrenorul său Andrea Ferrari, nu a refuzat pe nimeni, dar la câteva minute după ce s-a terminat totul a observat că a fost jefuit. Leclerc a spus că a rămas fără ceasul său, Richard Mille 67-02, cotat la două milioane de euro.

Jurnaliștii de la ziarul Il Mattino au publicat un material, preluat și de gazzetta.it, în care au scris că ancheta Poliței din Napoli a decurs foarte bine iar ceasul a fost găsit la mâna unui antreprenor spaniol, care a susținut că l-a cumpărat pentru ”modica” sumă de 200.000 de euro.

Așadar, cei trei hoți, care nu au fost identificați, cel puțin pentru moment, nu au făcut nicio afacere. Ei sperau să poată obțină un profit cât mai aproape de suma reală a ceasului, furat în Toscana, dar un detaliu important le-a dat planurile peste cap.

Pe ceas este gravat un mesaj special pe care compania elvețiană i l-a dedicat pilotului de Formula 1, omagiu rezervat unor foarte puține persoane. După ce au intrat în posesia ceasului, hoții au remarcat acest detaliu și au înțeles că trebuie să scape cât mai repede de ”bijuterie”.

Articole similare

Bitdefender a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1

Bitdefender a anunțat astăzi că a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S.p.A. și devine ast...

VIRAL: O vedetă din UK a descoperit că iubitul o înșală, după o notificare pe fitness app

O vedetă TV din Marea Britanie, expertă în relații de cuplu, a descoperit că partenerul ei o înșală,...