Cea mai frumoasă declarație de dragoste – ,,Unul fără altul” – florianrus

CoolNews, Muzică
share

,,Unul fără altul” este o piesă care vorbește despre legătura solidă dintre doi oameni. Versurile ating momente dificile și încercările trecute împreună, subliniind că unul nu poate exista fără celălalt. Mesajul transmis este că unele iubiri ating culmi incredibile, oferind sens și generând o dependență emoțională reciprocă. Ideea că unele iubiri nu se sfârșesc niciodată subliniază profunzimea și durabilitatea conexiunii dintre cei doi protagoniști. Alăturați-vă lui florianrus în ritmurile acestei povești.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Maria Voiculescu și Achi (Petre Octavian Ioachim), care s-a ocupat și de partea de producție. Creditele pentru videoclipul oficial merg către David Mogan – DOP și Jimachez – edit.

,,<<Unul fără altul>> vorbește despre legatura profundă dintre doi oameni, despre momentele grele trecute împreună și despre imposibilitatea unuia fără celălalt. Unele iubiri ating înălțimi care dau sens și creează dependență. Unele iubiri nu se termină niciodată.” ne spune florianrus.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină”, ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim”, colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum” alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști,  dar și piesele ,,Până atunci”, ,,Ultima decizie” și ,,O fată după ce s-a despărțit”.

Articole similare

Noua piesă a lui Florian Rus în colaborare cu Sabrina Stoica s-a auzit la Virgin Radio Breakfast - V...

Florian Rus și Sabrina Stoica de la Superstar au venit miercuri dimineață la Virgin Radio Breakfast ...

florianrus lansează videoclipul piesei ,,Până atunci”

florianrus promite să vă fure o lacrimă și un zâmbet în același timp cu noul său videoclip. Piesa ,,...

Suferința dinaintea speranței: ,,Până atunci” de la florianrus

florianrus are capacitatea de a pune chiar și cele mai profunde sentimente în versuri, reușind să of...