Confidenţialitate

Cea mai frumoasă colaborare dintre The Motans și Irina Rimes, de până acum – „Gata de zbor”

CoolNews, Muzică
share
The Motans și Irina Rimes colaborează pentru a treia oară pentru piesa Gata de zbor”, o piesă sensibilă, cu un videoclip cinematic. Gata de zbor” vorbește despre o iubire arzătoare, în care personaje ar putea fi chiar protagoniștii clipului, sau chiar ascultătorii, întrucât piesa invită la visare, iar personaj poate fi oricine dispune de imaginație. 

A fost o vară… de fapt, a fost chiar un an… cred că deja știți prea bine continuarea. Eu vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, simt în mod constant susținerea voastră și asta contează enorm pentru mine. De asemenea, vreau să-i mulțumesc Irinei că mi s-a alăturat și azi, vă putem invita împreună, la o adevărată celebrare a dragostei. Despre asta este această piesă. Cred și sper că o să vă bucure mult și clipul ei, mie-mi place foarte mult ce a ieșit, a fost o plăcere să-l filmăm. Răspundeți afirmativ la invitația noastră și fiți <<Gata de zbor>>.” spune The Motans.

The Motans și Irina Rimes impresionează întotdeauna prin versurile și interpretarea lor, așa că nu e întâmplător că cei doi s-au bucurat de succes cu cele două colaborări anterior avute. Piesa „POEM” se bucură de 64 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar „Cel Mai Bun DJ”, prima colaborare a celor doi, are peste un milion de streams pe Spotify.

Videoclipul regizat de Bogdan Păun, în scenariul lui Vlad Oancea, are parte de un aer boem și actori bine-cunoscuți de către public. Așadar, pentru realizarea acestuia, s-au adunat la același loc Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman. Protagoniști au fost și cei doi artiști, Irina și The Motans, alături de alte două favorite ale publicului, Roxen și DARA, precum și creatorul de conținut Cezara Cristescu.

Piesa a fost scrisă de către Denis Roabeș și Irina Rimes, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Quick.

Articole similare

Irina Rimes le-a făcut fanilor un cadou de ziua ei – Acasă Radio Edit

Irina Rimes își sărbătorește ziua de naștere cu gândul „Acasă”. Albumul se dovedește a fi un punct d...

Irina Rimes a venit cu „Acasă” și „Nu știu” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Irina Rimes, primul concert în Metaverse din România pentru albumul ”Acasă”.

La doar o săptămână de la lansarea ”Acasă”, Irina Rimes revine cu o surpriză pentru fanii ei: 11 din...