Cea mai frumoasă colaborare dintre The Motans și Irina Rimes, de până acum – „Gata de zbor”

CoolNews, Muzică
share
The Motans și Irina Rimes colaborează pentru a treia oară pentru piesa Gata de zbor”, o piesă sensibilă, cu un videoclip cinematic. Gata de zbor” vorbește despre o iubire arzătoare, în care personaje ar putea fi chiar protagoniștii clipului, sau chiar ascultătorii, întrucât piesa invită la visare, iar personaj poate fi oricine dispune de imaginație. 

A fost o vară… de fapt, a fost chiar un an… cred că deja știți prea bine continuarea. Eu vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, simt în mod constant susținerea voastră și asta contează enorm pentru mine. De asemenea, vreau să-i mulțumesc Irinei că mi s-a alăturat și azi, vă putem invita împreună, la o adevărată celebrare a dragostei. Despre asta este această piesă. Cred și sper că o să vă bucure mult și clipul ei, mie-mi place foarte mult ce a ieșit, a fost o plăcere să-l filmăm. Răspundeți afirmativ la invitația noastră și fiți <<Gata de zbor>>.” spune The Motans.

The Motans și Irina Rimes impresionează întotdeauna prin versurile și interpretarea lor, așa că nu e întâmplător că cei doi s-au bucurat de succes cu cele două colaborări anterior avute. Piesa „POEM” se bucură de 64 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar „Cel Mai Bun DJ”, prima colaborare a celor doi, are peste un milion de streams pe Spotify.

Videoclipul regizat de Bogdan Păun, în scenariul lui Vlad Oancea, are parte de un aer boem și actori bine-cunoscuți de către public. Așadar, pentru realizarea acestuia, s-au adunat la același loc Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman. Protagoniști au fost și cei doi artiști, Irina și The Motans, alături de alte două favorite ale publicului, Roxen și DARA, precum și creatorul de conținut Cezara Cristescu.

Piesa a fost scrisă de către Denis Roabeș și Irina Rimes, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Quick.

Articole similare

Muzică pentru întors la ,,Origini” - noul EP Irina Rimes

,,Origini," noul EP al Irinei Rimes, te va purta într-o călătorie muzicală plină de dor, iubire și m...

Satoshi și Irina Rimes colaborează pentru prima dată pentru ,,Bate, vântule”

Două generații de artiști din Republica Moldova s-au adunat ca să ne facă să simțim și să cântăm împ...

Irina Rimes marchează începutul verii - ,,Bădiță”

Irina Rimes vine cu un cadou în avans pentru sărbătoarea Sânzienelor, pentru a spune bun venit verii...