Cea mai cool gașcă din playlist-ul tău – SICKOTOY x INNA x ANTONIA x Eva Timush – „Bad Girls” –

CoolNews, NEWS
share

Sunetul excepțional, combinat cu voci excepționale creează adevăratele hituri. Cea mai tare gașcă pe care ai văzut-o în ultimul timp, SICKOTOY, INNA, ANTONIA și Eva Timush au un cuvânt de spus în industria muzicală și anume că a venit momentul să te distrezi. Toate privirile sunt ațintite asupra acestei colaborări incredibile care promite să te facă să te simți încrezător și să prezinți cea mai bună versiune a ta pe ringul de dans.

Piesa „Bad Girls” a fost compusă de Roland Spreckley, care a lucrat anterior cu nume precum Galantis, Ava Max și BTS, de Wayne Hector, cunoscut pentru colaborările cu One Direction, Nicki Minaj și The Wanted, și de SICKOTOY. Producția a fost realizată de SICKOTOY, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Videoclipul piesei a fost regizat de Vlad Oancea, cu DOP Paul Tatcu, edit de frnk și producția de Loops Production

,,O plăcere să lucrez cu songwriteri de excepție și cu asemenea talente. Cred că <<Bad Girls>> este combinația perfectă de voci și vibes și sper că și voi o veți îndrăgi la fel de mult și o veți duce acolo unde vă simțiți cel mai bine.” spune SICKOTOY.

,,Întotdeauna este minunat să colaborez cu Antonia și SICKOTOY și sunt încântată să o am pe Eva Timush alături de noi pentru <<Bad Girls>>. Apăsați pe play și simțiți ritmul!” spune INNA.

,,Sunt entuziasmată de această combinație cool cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush. <<Bad Girls>> are acea atitudine aparte pe care o ador! Shout out to my bad girls!” spune Antonia.

,,Nu pot fi decât fericită să lucrez cu aceste nume mari pe care le admir de foarte mult timp. Este un vis devenit realitate să fiu una dintre <<Bad Girls>> alături de INNA și Antonia și să colaborez cu producătorul extraordinar SICKOTOY.” spune Eva Timush.

Articole similare

Ritmuri hipnotice în "Bass Bass" - SICKOTOY

"Bass Bass", cea mai nouă piesă semnată SICKOTOY, îmbină armonios influențe arabe cu elemente muzica...

ANTONIA lansează „Moonlight” feat. KiDi, o piesă care celebrează dragostea și dansul

ANTONIA revine cu single-ul „Moonlight”, în colaborare cu KiDi. Piesa este un mix perfect de influen...

INNA lansează coverul Tamally Maak x Callin' U, inspirat de Elyanna

INNA și-a obișnuit fanii dintotdeauna cu multă muzică pe care a lansat-o, dar și cu live sessions cu...