Ce vlogguri cool urmăresc Laura Giurcanu și Anais Baby în afară de ale lor – VIDEO

share

Ne-am luat rămas bun în dimineața asta de la colegele Laura Giurcanu și Anais Baby, două fete super cool care fac vlogging despre lucrurile mișto din viața lor.

Ne place foarte mult de voi, fetelor! Abia așteptăm să ne mai vizitați!

Până atunci însă, hai să îți spunem despre vloggerii pe care fetele îi urmăresc pe YouTube.

Laura Giurcanu a făcut o pasiune pentru Liza Koshy, o tipă care filmează clipuri comice care i-au adus milioane de abonați pe  YouTube. Liza este jumătate indiană și jumătate caucaziană și s-a născut în Houston, Texas.

Un alt vlog care îi place foarte mult Laurei este cel al lui David Dobrik, iubitul Lizei. Este un tip super funny care filmează tot felul de chestii super cool ca asta, gen!

De la următoarea vloggeriță, Laura Giurcanu zice că va lua lecții despre cum să-l prezinte părinților pe iubitul ei. Să o credem pe cuvânt? Mai bine o lăsăm pe ”IISuperwomanII” să ne explice cum se face!

Când are nevoie de puțină inspirație pentru un meniu cool, Anais Baby, adică Maria Vigheciu, dă Like unui clip postat de Valeria Lipovetscky!

La Sammy Robinson, Anais Baby găsește inspirație pentru momentele alea când trebuie să arate super mișto for a date! De pe vlogul lui Sammy afli ce mai e nou în materie de makeup sau cum să te îmbraci în trend! 

Pentru momentele alea când se simte rebelă, Anais Baby trage cu ochiul la un nou clip postat de Giaro Giarratana. Tipul ăsta e WOW! Îți dă fix vibe-ul ăla de libertate și viață trăită parcă sălbatic, exact așa ca să merite! Check this out!

Articole similare

[BREAKFAST] Laura Giurcanu a fost ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast! Cum a fost la Survivor

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

"Căsuța Noastră", reinterpretată de NOSFE și Theo Rose (VIDEO)

NOSFE și Theo Rose lansează o nouă versiune a piesei "Căsuța Noastră", alături de vloggeri de top. ...

Top 10 cel mai bine plătiți vloggeri pe YouTube în 2019

Poate urmărești și tu vloggeri cu succes internațional și poate ai remarcat că au milioane de urmări...