Confidenţialitate

Ce te face autosexual, noua orientare sexuală descoperită

Bogdan, Shurubel & Ionuț, CoolNews
share

Autosexualitatea își face loc ușor, ușor în vocabularul obișnuit. Asta după ce, în ultima vreme tot mai mulți oameni au decis că se iubesc atât de mult pe ei înșiși încât au organizat chiar și nunți în care s-au căsătorit cu propria persoană.

The Guardian scrie că ești autosexual în momentul în care te admiri foarte mult în oglindă și tot ce-ți dorești este să ajungi acasă pentru a petrece o noapte singur într-o baie cu aburi.

Practic asta înseamnă să fi atras sexual de tine însuți și este diferit de dorința de a te masturba.

Dacă în ultimul caz, accentul se pune pe a te satisface sexual de unul singur, să fii autosexual înseamnă te aprinzi tu pe tine cum nu ai mai făcut-o cu altcineva până acum. Și nu este vorba doar despre partea sexuală.

Persoanele autosexuale sunt autoromantice și au fluturi în stomac când se gândesc la ele însele, ies la întâlniri romantice cu sine și își cumpără cadouri romantice.

În cazul în care te grăbești să spui despre un autosexual că este un om care nu reușește să aibă o relație cu o altă persoană și se mulțumește cu sine, specialiștii spun ”WRONG”.

Potrivit The Guardian, nu toți autosexuali sunt monogami, deși asta ar fi ideal pentru relația de iubire cu sine însuși.

Și pentru ca povestea asta cu autosexualitatea să aibă un happy end, au apărut firme care emit certificate de căsătorie pentru cei care vor să-și unească destinele cu propria persoană.

Articole similare

Ce te face autosexual, noua orientare sexuală descoperită

Autosexualitatea își face loc ușor, ușor în vocabularul obișnuit. Asta după ce, în ultima vreme tot ...

Cum au arătat paradele LGBT din jurul lumii

Luna iunie este dedicată comunității LBGT așadar, tot globul a ieși în stradă pentru a sărbători lib...

Imagine dragons au lansat piesa "Next to me"

Cea mai nouă piesă marca Imagine dragons a fost lansată astăzi și e mega chill și romantică. Că t...