Ce super DJs se aud la One World Radio România

Celebrități, CoolNews
share

One World Radio România se aude de săptămâna asta și în FM!

One World Radio, the sound of Tomorrowland, este platforma digitală oficială de conținut și radio a Tomorrowland, disponibilă 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână prin intermediul aplicației mobile Tomorrowland, website-ului tomorrowland.com, canalului YouTube, dar și prin intermediul altor aplicații sau canale precum Radioplayer, TuneIn și DAB + (în Flandra & Bruxelles).

Dacă asculți One World Radio, poți auzi mixuri în exclusivitate, piese unice, lansări  și cele mai legendare seturi live din cei 16 ani de Tomorrowland, alături de o serie întreagă de DJ faimoși și emisiunile lor.

Armin van Buuren a dat startul weekend-ului cu „Weekend Kick-Off”, emisiune pe care o poți prinde în fiecare vineri

Surorile DJ australiene NERVO prezintă „Tomorrowland Top 30” în fiecare vineri și sâmbătă, un rezumat al celor mai populare 30 de hituri dance selectate de People of Tomorrow

Austin Kramer are propria sa emisiune săptămânală „UNreleased with Austin Kramer”. În fiecare luni, Austin selectează 10 piese nelansate încă din toate genurile pentru a le difuza în premieră, transformând emisiunea sa de 30 de minute în locul ideal pentru a descoperi noi talente, toate acestea servind drept o platformă de lansare perfectă atât pentru artiști consacrați, cât și pentru noi talente.

Legendarul DJ belgian M.I.K.E. Push are propria sa emisiune lunară de la New York, în timp ce alți artiști de top, precum popularul  DJ australian Timmy Trumpet, DJ-ul danez MORTEN (din Miami) și veteranul DJ olandez Laidback Luke (din New York), au și ei propria lor emisiune în fiecare lună.

Programul zilnic este în mâinile a patru gazde: „Daybreak Sessions” de la 07:00 la 12:00 cu Justin Wilkes (Londra), „Around the World” de la 12:00 la 13:00 cu Camille Pollie (Bruxelles), „United Through Music” de la 13:00 la 19:00 cu Adam K (Londra) și „Celebrate The Magic” de la 19:00 la 21:00 cu Greg Jake (Texas).

Articole similare

Sărbătorește Ziua Internațională a Radioului cu Virgin Radio Romania

În fiecare an, pe 13 februarie, lumea celebrează Ziua Internațională a Radioului, o ocazie specială ...

IOVA - de la Lala Band la Tomorrowland

IOVA - artistul Generației Z - continuă să cucerească piața muzicală internațională. La doar o lu...

Armin van Buuren și Stuard Crichton, o colaborare care a dus la apariția unui nou hit - „Dayglow”...

Armin van Buuren încheie prima lună din 2023 cu un nou hit care va face înconjurul lumii, „Dayglow”....