Ce spune sosia lui Messi despre acuzațiile că ar fi păcălit 23 de femei să facă buru-buru – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Reza Parastesh, iranianul care a ajuns cunoscut în toată lumea pentru că ar semăna foarte bine cu Lionel Messi, dezminte acuzațiile că ar fi păcălit 23 de femei să facă buru-buru cu el.

Într-un mesaj pe pagina sa de Instagram, Reza susține că rețelele de socializare au fost invadate de informații false: „Salutare, prieteni! O știre falsă a ajuns în trending pe rețelele de socializare cu privire la faptul că am convins 23 de femei să se culce cu mine pentru că ar fi crezut că sunt Lionel Messi. Vă rog să nu vă jucați cu reputația și credibilitatea oamenilor! Cred că suntem cu toții conștienți că astfel de informații ar putea duce la depunerea de plângeri împotriva mea. Asta ar fi un dezastru de proporții internaționale. Dacă știrea asta ar fi adevărată, acum aș fi într-o închisoare! Vă rog să nu o credeți! Nu este adevărată! O să fac tot ce este posibil ca să lupt pentru adevăr! Sper ca poliția să găsească sursa de fake news și să o facă publică. Vă mulțumesc!”

Unele publicații internaționale au scris miercuri că Reza Parastesh ar fi fost arestat, după ce 23 de femei l-au acuzat că le-a mințit că este adevăratul Leo Messi pentru a le convinge să se culce cu el.

Articole similare

Lionel Messi a câștigat „Balonul de Aur” 2023. Este al optulea trofeu pentru argentinian

Lionel Messi este marele câștigător al „Balonului de Aur” 2023. Cea de-a 67-a gală a „Balonului de A...

Câţi bani câştigă celebrul Lionel Messi din Instagram. Cât cere fotbalistul pentru o singură postare...

Vedeta argentiniană furnizează acum cel mai bine plătit spectacol din fotbalul american, după ce sep...

Câți km de autostradă ar construi în România Leo Messi cu salariul oferit de noua sa echipă, Paris S...

Se pare că telenovela Leo Messi - CF Barcelona se apropie de final: o poveste de dragoste începută a...