Confidenţialitate

Ce spune sosia lui Messi despre acuzațiile că ar fi păcălit 23 de femei să facă buru-buru – VIDEO

Bogdan, Shurubel & Ionuț, CoolNews
share

Reza Parastesh, iranianul care a ajuns cunoscut în toată lumea pentru că ar semăna foarte bine cu Lionel Messi, dezminte acuzațiile că ar fi păcălit 23 de femei să facă buru-buru cu el.

Într-un mesaj pe pagina sa de Instagram, Reza susține că rețelele de socializare au fost invadate de informații false: „Salutare, prieteni! O știre falsă a ajuns în trending pe rețelele de socializare cu privire la faptul că am convins 23 de femei să se culce cu mine pentru că ar fi crezut că sunt Lionel Messi. Vă rog să nu vă jucați cu reputația și credibilitatea oamenilor! Cred că suntem cu toții conștienți că astfel de informații ar putea duce la depunerea de plângeri împotriva mea. Asta ar fi un dezastru de proporții internaționale. Dacă știrea asta ar fi adevărată, acum aș fi într-o închisoare! Vă rog să nu o credeți! Nu este adevărată! O să fac tot ce este posibil ca să lupt pentru adevăr! Sper ca poliția să găsească sursa de fake news și să o facă publică. Vă mulțumesc!”

Unele publicații internaționale au scris miercuri că Reza Parastesh ar fi fost arestat, după ce 23 de femei l-au acuzat că le-a mințit că este adevăratul Leo Messi pentru a le convinge să se culce cu el.

Articole similare

Viral: Interviul de senzație cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la gala UEFA - VIDEO

Interviu de senzație cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la gala UEFA de la Monaco, unde joi seară ...

Ce spune sosia lui Messi despre acuzațiile că ar fi păcălit 23 de femei să facă buru-buru - VIDEO...

Reza Parastesh, iranianul care a ajuns cunoscut în toată lumea pentru că ar semăna foarte bine cu Li...

Sosia lui Messi, arestată pentru că a păcălit 23 de femei să facă sex cu el

Reza Parastesh a devenit faimos în toată lumea în urmă cu doi ani, după ce a postat o poză în tricou...
X