Confidenţialitate

Ce spune PRO TV despre reportajul din Mamaia, în care o tânără a fost surprinsă aparent consumând substanțe ilegale

CoolNews, Viral
share

Probabil știți deja clipul care a devenit instant viral pe rețelele de socializare, nu-i așa? Ei, în cazul în care nu îl știți, omaga.ro l-a preluat într-un articol în care spune întreaga poveste, iar toată minunea a avut mai mare succes decât micii gratis de 1 mai.

Reportajul PRO TV era despre distracția tinerilor de 1 mai de la malul mării. În timpul corespondenței în direct, cameramanul schimbă cadrul cu reporterul aflat în transmisiune și se îndreaptă către un grup de trei tinere. Pe imagini se observă cum una din ele prizează o substanță ce se presupune că ar fi ilegală.

Reacția postului de știri a venit astăzi, la insistențele PaginadeMedia.ro, și sună cam așa: „În fiecare an de 1 mai, PRO TV aduce în casele românilor atmosfera acestei mini vacanțe cu transmisiuni live din stațiunile de pe litoralul românesc.

În cursul zilei de marți, una dintre aceste transmisiuni live a surprins o persoană ale carei gesturi sugerează consumul de substanțe ilegale. Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV.

Secvența controversată:

Articole similare

Andreea Esca a revenit la Ştirile PRO TV

După două săptămâni de absenţă, Andreea Esca a revenit la pupitrul Ştirilor PRO TV. Ştirista a pub...

Colo: Îmi cer scuze pentru tot! Eram în goana după like-uri/vizualizări. Îmi doream să se uite foart...

Colo a vorbit într-un clip pe Youtube despre scandalul în care este implicat, scandal în care a intr...

Ediția 10 a Românii Au Talent a fost câștigată de Radu Palaniță

Distanțarea socială a făcut ca anul acesta niciunul dintre membrii juriului să nu fie la aceeași mas...