Ce spune Moise Guran despre postarea sa din 2015, devenită virală în aceste zile

Celebrități, CoolNews
share

Moise Guran este de departe personajul care atrage cele mai multe priviri în această perioadă. Astfel, acesta a fost acuzat că, în 2015, spunea despre jurnaliștii care se înscriu în politică faptul că „nu detestă nimic mai mult decât un jurnalist care intră în politică”.

„Nu e nevoie să citezi din ce spuneam acum cinci ani. O spun și acum la fel. Am spus-o încă din prima declarație în care mi-am anunțat plecarea. Atâta doar că s-au întâmplat prea multe în acești cinci ani”, a scris Moise Guran pe contul său de Facebook.

În Interviul pentru Paginademedia.ro, Moise Guran declară: „M-am enervat și am scris acel text. Jurnaliștii mă pot critica acum, este dreptul lor, asta trebuie să facă jurnaliștii. Textul meu de atunci arată doar cum gândesc ei despre mine, și este firesc să fie așa. Dar din 2015 și până azi s-au întâmplat multe, am ieșit și am chemat lumea în stradă… Am recunoscut deschis și atunci și acum că am călcat astfel deontologia în acești ani, când am chemat lumea la proteste, considerând că situația societății era critică și altfel ajungea Dragnea dictator.

Suntem în 2020, după niște ani traumatizanți pentru România, iar dacă eu am ajuns să fac ceea ce criticam în 2015 este pentru că nici eu nu mai sunt azi cel de atunci, dar nici România nu mai e aceeași.”

 

Articole similare

Ultima emisiune a lui Moise Guran la radio. Cum a reacționat Moise la ce i-au transmis Bogdan, Shuru...

Moise Guran a realizat joi ultima emisiune la Europa FM, el anunțând că renunță definitiv la jurnali...

Moise Guran a obținut 500 de puncte la Wall Of Stars - VIDEO

Moise Guran a trecut pe la Maratonul lui Niculae, ediția a 5-a! Moise Guran a răspuns corect la t...

Moise Guran reacționează la 5GANG - ”VIP” - VIDEO

Moise Guran a fost azi în studio cu Bogdan, Shurubel și Ionuț și a avut parte de o experiență aparte...