Confidenţialitate

Ce spune Federația Internațională de Tenis despre cazul Serena Williams – Naomi Osaka

CoolNews, Viral
share

Federația Internațională de Tenis s-a exprimat cu privire la ce s-a întâmplat pe terenul de la US OPEN, între Serena Williams și arbitrul Carlos Ramos, victimă colaterală fiind tocmai câștigătoarea meciului, Naomi Osaka.

„Carlos Ramos este unul dintre cei mai experimentaţi şi respectaţi arbitri din tenis. Deciziile lui Ramos au fost luate respectând regulamentul în vigoare şi au fost validate prin decizia US Open de a o sancţiona pe Serena Williams pentru trei infracţiuni. Este de înţeles că acest incident regretabil a dus la o astfel de dezbatere. În acelaşi timp, este important să ne amintim că Ramos şi-a îndeplinit rolulde arbitru respectând regulamentul şi a acţionat cu profesionalism şi integritate.”, scrie în comunicatul Federației Internaționale de Tenis

După lucrurile întâmplate, Serena a primit o amendă de 17.000 de dolari. Reamintim că Serena Williams a primit în finala de la US OPEN 3 avertismente de la arbitrul de scaun, primul pentru on-court couching, al doilea pentru distrugerea rachetei, iar al treilea pentru comportament nesportiv și injurii la adresa arbitrului.

Articole similare

Serena Williams face echipă cu fiica ei într-o campanie a unui brand de încălțăminte

Serena Williams face echipă cu fiica ei pentru o campanie a unui brand de încălțăminte. Alexis Ol...

Naomi Osaka a câștigat Australian Open. Simona Halep coboară de pe locul 2 WTA

 Naomi Osaka a câștigat Australian Open în fața lui Jennifer Brady. Japoneza a câștigat turneul d...

VIDEO: Serena Williams izbucnește în plâns după eliminarea de la AO

Serenei Williams i-au dat lacrimile la conferința de presă de după meciul pierdut cu Naomi Osaka, pa...