Confidenţialitate

Ce spune Federația Internațională de Tenis despre cazul Serena Williams – Naomi Osaka

CoolNews, Viral
share

Federația Internațională de Tenis s-a exprimat cu privire la ce s-a întâmplat pe terenul de la US OPEN, între Serena Williams și arbitrul Carlos Ramos, victimă colaterală fiind tocmai câștigătoarea meciului, Naomi Osaka.

„Carlos Ramos este unul dintre cei mai experimentaţi şi respectaţi arbitri din tenis. Deciziile lui Ramos au fost luate respectând regulamentul în vigoare şi au fost validate prin decizia US Open de a o sancţiona pe Serena Williams pentru trei infracţiuni. Este de înţeles că acest incident regretabil a dus la o astfel de dezbatere. În acelaşi timp, este important să ne amintim că Ramos şi-a îndeplinit rolulde arbitru respectând regulamentul şi a acţionat cu profesionalism şi integritate.”, scrie în comunicatul Federației Internaționale de Tenis

După lucrurile întâmplate, Serena a primit o amendă de 17.000 de dolari. Reamintim că Serena Williams a primit în finala de la US OPEN 3 avertismente de la arbitrul de scaun, primul pentru on-court couching, al doilea pentru distrugerea rachetei, iar al treilea pentru comportament nesportiv și injurii la adresa arbitrului.

Articole similare

Bianca Andreescu câștigă finala de la US OPEN contra Serenei Williams

Canadianca Bianca Andreescu a câștigat finala de la US OPEN 2019 ÎMPOTRIVA Serenei Wiliiams, în două...

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open 2019

Canadianca Bianca Andreescu s-a calificat în această dimineață în finala ultimului mare turneu al an...

VIRAL: Bianca Andreescu a cucerit internetul după gestul din finala cu Serena Williams de la Toronto...

Bianca Andreescu a câștigat Rogers Cup, după finala cu Serena Williams, abandonată de jucătoarea ame...