Ce spun astrele pentru săptămâna aceasta? Horoscop by Astrolog Hermina ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache a revenit cu forțe proaspete! Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu zodiile în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

 

Berbec

Luna plina vine cu noi responsabilitati in planul iubirilor. Fii mai conectat cu familia și găsește un echilibru interior. Mercur retrograd se află în zona dorințelor, așa că  nu mai amânați proiectele pe care vi le-ați propus.

Începi să ai grijă de aspectul fizic și să faci câteva schimbări a stilului de viață.

Ieși la evenimente sociale pentru a te face cunoscut. Acest lucru te va ajuta în promovarea afacerii sau a ideilor pe care le ai.

 

Taur

Fii atent la modul în care comunici la locul de muncă sau cum iti exprimi părerile. Mercur retrograd va fi în casa carierei si te va face să vrei câteva schimbari în această zonă.

Ai grijă să iti salvezi tot ce lucrezi pentru ca se pot sterge anumite date.

Încearcă să ieși mai mult cu prietenii. Dacă vrei să începi un proiect nou, vor apărea persoane potrivite la momentul oportun.

 

Gemeni

Luna Plină te ajută să te decizi în ce direcție te vei îndrepta. Poate te gândești să faci un curs nou sau să îți deschizi o afacere.  Vei primi toate semnalele pentru a vedea încotro să o te duci, dar va mai dura până să vei vedea rezultatele.

Posibil să te gândești deja la o vacanță în străinătate și să faci planuri în acest demers.

 

Rac

Săptămâna aceasta vei avea mai multe discuții contractorii cu partenerul de viață.

Vei dori să faci câteva schimbări în relație și să primești mai multă înțelegere.

Mercur retrograd se va afla tot în zona relațiilor, așa că acest domeniu va fi unul sensibil. Spre finalul săptămânii veți regândi resursele financiare împreună cu partenerul și este posibil să primești și o suma de bani de la cineva apropiat.

 

Leu

Luna plină îți sugerează să îți asculți mai mult intuiția pentru ca vei scăpa de o mare parte din stres, mai ales în plan relațional. Chiar dacă o să te simți amenințat de concurență, dar sfatul este să rămâi pe poziție pentru că vor apărea schimbări benefice în carieră.

 

Fecioară

Un fost partener va reintra în viața voastră și este posibil să reîncepeți relația cu el. Emoțiile vor fi mai intense de data aceasta, de aceea vă gândiți chiar să călătoriți impreună. Aveți grijă la sănătate pentru ca probleme vechi nerezolvate vor aparea. Începeți o dietă sau vă apucați de sport.

 

Balanță

Schimbările importante vor avea loc săptămâna aceasta în zona familiei. Pot apărea neînțelegeri care să te afecteze și în plan profesional.  La locul de muncă pot apărea tensiuni, dar încercă să nu intri în polemici cu nimeni. De joi, energia se va schimba și vei avea avea parte de surprize plăcute.

 

Scorpion

Dacă te gândești la o călatorie, ar fi bine să o mai amâni până luna viitoare deoarce Mercur retrograd se va afla in zona călătoriilor, dar și a studiilor. După jumătatea săptămânii pot apărea parteneriate noi la locul de muncă. Poți reîncepe un curs pe care nu l-ați terminat sau unul nou la care vă gîndiți de mai mult timp.

 

Săgetător 

Te concentrezi pe  cum să faci bani și vei căuta noi posibilități de a-ți mări veniturile. Ai nevoie de o mai mare stabilitate financiară, de aceea îți vei controla mai multi venurile și cheltuielile.  Evită să faci un imprumut săptămâna aceasta.

 

Capricorn

Luna Plină va aduce îngrijorări în ceea ce privește relația de iubire pentru că vei descoperi că sunt lucruri pe care până acum le-ai ignorant, iar acum aceste nemulțumiri ies la suprafață, chiar dacă până acum relația părea una bună, Apar preocupări financiare și va trebui să te găndești la suplimentarea veniturilor.

 

Vărsator

Săptămâna aceasta vei vedea care sunt persoanele false din jurul tău. Va fi o săptămână în care vei dori să te analizezi mai mult, să stai mai mult mult singur și să vezi ce poți schimba în viața ta. Majoritatea relațiilor vor fi supuse unor teste.

 

Pești

Este o săptămână cu multe trăiri intense pe care nu ți le vei putea explica de fiecare data. Ai de luat decizii importante în ce privește cariera și banii. Relația de iubire va funcționa intr-o notă pozitivă, dar comunică sincer ceea ce simți pentru că vei primi înțelegere.

 

Articole similare

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Interviu EXCLUSIV: Jesus Carmona – Director for Media al Parlamentului European

Alegerile europarlamentare vor avea loc între 6-9 iunie în toate țările blocului comunitar. In Roman...

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...