Ce spun astrele pentru săptămâna 7-13 februarie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

 

Berbec

Săptămâna aceasta puneți bazele unei idei în ceea ce privește locul de muncă. De marți deveniți mai ambițioși și creativi, veți avea un impuls mult mai mare decât până acum și vă canalizați energia într-o direcție favorabilă.

Sper finalul săptămânii veți face o descoperire care vă va fi benefică.

 

Taur

Simțiți că aveți nevoie de o nouă provocare așa că vă hotărâți să plecați într-o scurtă vacanță, să vă înscrieți la un curs sau să vă apucați de sport. Vineri apar provocări la locul de muncă și o să începeți să vă gândiți la câteva schimbări.

 

Gemeni

Veți avea o săptămână agitată cu multe decizii de luat. În mare, aceste decizii au legătură cu proiectele pe care vreți să le finalizați. Apar elemente neașteptate pe care nu le-ați luat în considerare până acum, dar cu diplomație și comunicare se vor rezolva.

 

Rac

Parteneriate de afaceri vor fi în centrul atenției săptămâna aceasta. Aveți de finalizat lucruri care țin de partea profesională pentru a începe un nou start. Puteți căuta un partener cu care să colaborați pentru afacerea voastră sau aveți de discutat cu mai multe persoane despre proiectele în care sunteți implicați.

În dragoste, vă puteți simți atras de o persoană dintr-un domeniu total opus. Cei care au relații de lungă durată vor avea parte de unele discuții în contradictoriu.

 

Leu

Fiți atenți la tot ce ține de sănătate. Dacă aveți de făcut schimbări în ceea ce ține de aspectul fizic, le puteți face. Dar va fi o săptămână stresată din punct de vedere mental. În schimb, relația de iubire se va consolida dacă este o relație benefică pentru voi. Dacă simțiți că nu sunteți în relația potrivită atunci aceasta se poate rupe.

 

Fecioară

Dacă sunteți singur, poate apărea o nouă idilă de iubire spre finalul sătămânii. Veți avea parte de mai multe momente romantice, dar și neașteptate. Vă doriți mai multă libertate, să faceți cât mai multe lucruri, dar și să vă distrați. Profesional, pot apărea schimbări bune sau avansare la locul de muncă.

 

Balanță 

Va fi o săptămână în care primiți mai multe vești legate de familie. Acasă poate fi agitație: fie aveți musafiri neașteptați, fie vă hotarâți să organizați o mică petrecere. Deși lucrurile par pozitive, veți ieși din zona de confort, iar asta nu va fi neapărat pe placul vostru.

 

Scorpion

Primiți oferte de colaborare de la un partener sau pur și simplu sunteți căutați pentru serviciile voastre. Acceptați aceste colaborări pentru că vor aduce perspective bune pe termen lung, deși va fi dificil să mulțumiți pe toată lumea. Este posibil sa vă gândiți să vă mutați sau să vă redecorați locuința.

 

Săgetător

Veți avea mai multă încredere în voi săptămâna aceasta pentru că mai multe planete își concentrează atenția pe zona banilor și a muncii. Faceți noi strategii de a câștiga financiar din talente voastre. De asemenea, vă descoperiți o nouă abilitate care vă va ajuta să câștigați bani în plus, de aceea o veți duce la un nivel mai avansat. Ascultați și de persoana iubită pentru că veți primi sfaturi bune din partea acesteia despre cum să vă creșteți veniturile.

 

Capricorn

Vă schimbați perspectivele și sunteți în căutare de noi oportunități care să vă evidențieze mai mult. Financiar, veniturile vor fi în creștere săptămâna aceasta, de aceea profitați de orice idee nouă care vine spre voi. Este necesar să mai învătați câteva lucruri suplimentare, dar cel mai bine ar fi să vă înscrieți la un curs sau să învătați de la cineva cu experientă pentru că veți economisi mai mult timp. Va fi o săptămână cu multă comunicare și exprimarea a gândurilor.

 

Vărsator

Țineți cont de intuiție pentru că planurile pe care le-ați făcut până acum vor lua o altă întorsătură. Nu fiți rigizi în gândire, ci dați-vă voie să visați ca să puteți pune în aplicare dorințele voastre, nu ale celorlați. Financiar, poate exista instabilitate, de aceea nu luați decizii din impuls în acest domeniu. Este o săptămână în care să evoluați spiritual, iar apoi mintea se va limpezi și veți fi mai mult de partea voastră.

 

Pești

Din punct de vedere profesional, va fi o săptămână bună cu multe planuri mărețe. Inițiați acțiuni care să vă ducă în altă direcție în carieră, schimbați-vă perspectiva și folosiți-vă talentele. Prietenii vă vor ajuta cu mai multe idei și chiar veți cunoaște alți oameni cu care puteți colabora. Viața socială va fi una intensă, iar acest lucru va fi pe placul vostru.

Articole similare

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

O tură de Silent Walking face bine sănătății! OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișca...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

Snoopy, Țestoasele Ninja sau Kung Fu Panda la parada de Ziua Recunoștinței Snoopy, Țestoasele Nin...