Advertisement
Advertisement

Ce spun astrele pentru săptămâna 4-10 aprilie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Luna Nouă ți-a facilitat câteva obiective pe plan profesional, dar și personal. Ești într-o continuă transformare fizică și primești aprecierile celor din jur. Va fi o săptămână foarte bună pentru promovare online și pentru a colabora cu mai mulți parteneri care vor ajuta la vizibilitatea ta. 

Taur

Vei fi foarte activ la locul de muncă, iar eforturile tale vor fi răsplătite. Probabil vei primi promovarea pe care ți-o dorești sau doar vei avansa în direcția la care te gândești de mai mult timp. 

În funcție de intențiile pe care le-ai setat la Luna Nouă vor începe să apară și rezultatele. 

Gemeni

Săptămâna aceasta ești hotărât să faci anumite schimbări profesional. Vei avea, însă, nevoie de ajutorul prietenilor pentru susținere și ia în considerare sfaturile lor. Vei avea parte și de câștiguri financiare, dar sunt bani care vor veni din eforturi proprii, nu de la alții.

Rac

Trebuie să aprofundezi un anumit domeniu și să începi cursuri în direcția respectivă. Săptămâna aceasta te gândești destul la mult la partea financiară și la ce să faci pentru a câștiga mai mult. Luni este o zi buna pentru a demara eforturi în această direcție, dar finalul săptămâni poate aduce anumite conflicte cu colaboratorii sau cu colegii de muncă. 

Leu

Va fi o săptămână plină care va implica multe colaborări, parteneriate sau deplasări. Vei fi provocat să înveți să echilibrezi relațiile cu cei cu care lucrezi. Rezultatele vor fi unele pozitive, mai ales că spre finalul săptămânii apar unele oportunități profesionale bune. Trebuie doar să ai răbdare.

Fecioară

Ai de lucru săptămâna aceasta și vei face față tuturor responsabilităților care vin către tine. Dacă ești singur, sunt șanse mari de a întâlni un partener la locul de muncă. Analizează bine dacă îți dorești acea relație pentru că te-ar putea încurca profesional.  Spre finalul săptămâni poți primi anumite recompense financiare. 

Balanță

Trebuie să te disciplinezi în toate aspectele vieții tale. Este ca și cum ți-ai da un restart în toate domeniile, dar mai ales în cel al iubirii. Verifică relația în care ești și observă ce îți aduce bun și ce nu. Cu cât stai mai mult într-o energie negativă, cu cât vei avea mai mult de lucru tine. Fă schimbările necesare și vei vedea că îți va fi mai bine. 

Scorpion

Energia ta este îndreptată către familie și casă. Vei petrecere mai mult timp acasă decât de obicei sau este posibil ca un membru al familiei să aiba nevoie de ajutorul tău fizic sau moral. Luna Nouă a fost în casa sănătății tale, așa că nu uita și de nevoile tale. În zona iubirii poate apărea instabilitatea, de aceea încearcă să nu iei decizii majore în acest domeniu. 

Săgetător

Sunt șanse mari să începi un curs sau să te dezvolți într-o anumită direcție. Dacă ești singur, poți întâlni pe cineva care să-ți dea lumea peste cap. Cei care au deja o relație vor deveni mai implicați și mai atenți cu persoana iubită. Va fii o săptămână plină de emoție. Bineînteles, și banii vor ocupa un loc important, de aceea folosește-ți talentele pentru a-ți suplimenta veniturile. 

Capricorn

Începi lucruri noi, atât profesional, cât și personal. Poți începe un job nou, un proiect sau o relație nouă. Vei simți că nu mai ești la fel de calculat atunci cât iei decizii și este bine să dai frâu liber emoțiilor. Profesional, ceea ce începi acum îți va aduce anumite câștiguri financiare.

Vărsător

Săptămâna aceasta ești hotărât să îți acorzi și ție mai multă atenție și să experimentezi mai mult iubirea de sine. Ai mai multă determinare și te vei disciplina în a obține ceea ce vrei, dar asigură-te că cei cu care lucrezi sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Vei avea mai multă vizibilitate și te vei face remarcat. 

Pești

Una dintre pasiunile tale la care lucrezi de mai mult timp se va concretiza. Câștigurile financiare vor fi în creștere datorită talentelor pe care le ai. Pe plan personal, vei experimenta relația de iubire la un nivel mai profund. Ai grijă la alimentație și la unele probleme de sănătate care pot apărea. 

Articole similare

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...

Roberta Metsola revine în România. Oana Tache va modera evenimentul dedicat tinerilor

În pregătirea alegerilor europene din 6 - 9 iunie 2024, Președinta Roberta Metsola vizitează toate s...

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...