Ce spun astrele pentru săptămâna 31-6 februarie? Horoscop by Astrolog Hermina @Tic Talk cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec 

Luna Nouă vă ajută să vă concentrați atenția și să vă hotărați din ce domeniu vreți să câștigați financiar. Indiferent de ce decizie veți lua, aveți nevoie de suștinerea cuiva din anturajul vostru pentru a vă putea pune planul în aplicare.

Aspectul tensionat dintre Luna Nouă și Uranus vă va da impresia că lucrurile nu sunt așa de simple precum credeați, dar într-un final, acest efort va merita. Începând de vineri când Mercur intră în mers direct, fii clar cu dorințele tale pentru că acesta este începutul de care aveați nevoie.

 

Taur

Este momentul să începeți o etapă nouă în carieră sau să începeți să puneți în aplicare unele planuri pe care le aveți în evoluția profesională și să iesiți din zona de confort.

Luați în considerare și faptul că este posibil să nu puteți controla toată această energie puternică și să aveți tendința de a renunța, dar profitați de aceste oportunități, aveți încredere în voi și rămâneți deschiși.

 

Gemeni 

Veți dori să vă schimbați rutina fie pentru că vă plictisește, fie pentru a mai face și alte lucruri pe care le-ați amânat până acum. Aveți încredere în intuiție pentru că vă va deschide noi orizonturi.

Nu vă implicați în nimic care să vă compromită în niciun fel și nu vă asociați cu persoane nepotrivite doar pentru a câștiga în plus. Dacă puteți, amânați orice decizie importantă până vineri pentru că atunci veți avea o claritate mult mai bună, iar Mercur va ieși din mersul retrogrand.

 

Rac 

Apar oportunități financiare săptămâna aceasta. Vă puteți gândi să vă suplimentați veniturile sau vă regândiți modul în care câștigați banii. Începând de vineri apar și persoane potrivite cu care să colaborați și care vor veni în ajutorul vostru.

Dacă sunteți într-o relație, vă veți simți mai apropiați unul de celălalt și veți crea o atmosferă frumoasă între voi. Cei care sunt singuri vor simți că au mai multă energie pentru a căuta pe cineva, dar acest lucru va fi mai evident spre finalul săptămânii.

 

Leu 

Va fi o săptămână în care proiectele profesionale vor fi în centrul atenției. Pentru că nu vă puteți baza pe cei de la locul de muncă, începeți să vă canalizați energia și vă concentrați pe proiectele individuale. Vor exista schimbări rapide și imprevizibile în zona carierei sau cu partenerii cu care colaborați.

În relația de iubire apar perspective noi, se schimbă dinamica relațională, veți comunica mai deschis, dar este esențial să vă respectați amândoi promisiunile.

 

Fecioară 

Vă schimbați obiceiurile zilnice și vă concentrați atenția spre a construi noi obiceiuri mai sănătoase. La locul de muncă pot apărea oportunitați noi care vă vor bucura pe moment, însă nu veți fi multumiți pe deplin de toate condițiile.

În relația de dragoste va persista neclaritatea până vineri când Mercur își va reîncepe mersul direct. Însă energia lui Mercur retrograd se va mai menține pentru încă o săptămână în zona relațiilor. După această perioadă clarificați-vă sentimentele și luați o decizie cu privire la partenerul vostru.

 

Balanță 

Relația cu partenerul va funcționa mai bine ca până acum, iar acest impuls îți veți primi de la Luna Nouă. Faceți planuri împreună și menține-ți armonia în cuplu pentru că veți avea de luat decizii importante cu care partenerul să nu fie de acord.

La locul de muncă veți avea parte de lucruri pe care este posibil să nu le mai fi făcut până acum, dar acest lucru va atrage după sine și o atitudine nouă pe care trebuie să o aveți. Și ca să obțineți ceea ce vă doriți trebuie să faceți ceea ce nu ați mai făcut până acum.

 

Scorpion 

Sentimentul de siguranță emoțională este foarte prezent în această săptămână. Poți petrece timp cu părinții, cu familia, iar dacă sunteți singuri, că doriți să vă întemeiați un cămin.

Vor exista aspecte tensionate cu partenerul deoarece el nu va fi de acord cu deciziile pe care le luați. Dar începând de vineri gândurile vi se vor limpezi, veți vedea lucrurile dintr-un unghi mai pozitiv și o să vă simțiți capabili să luați decizii importante.

 

Săgetător 

Aveți multe idei creative sau de colaborare, iar săptămâna aceasta le veți comunica celor apropiați. Trebuie să adoptați o abordare diferită a lucrurilor noi care vin spre voi. Veți observa că în anturajul vostru nu sunt doar persoane care vor să vă susțină, dar intuiția va fi cea care o să vă ajute să alegeți anturajul care să fie de partea voastră.

La locul de muncă apar situații noi pe care trebuie să le rezolvați, iar dacă acum totul pare previzibil, vă veți confrunta, totuși, cu situații noi la care trebuie să faceți anumite modificări. Din punct de vedere al comunicări, abordați o altă atitudine decât cea pe care ați avut-o până acum pentru a nu fi înțeles greșit.

 

Capricorn 

Ați avut câteva idei despre cum să vă  suplimentați veniturile, iar acum este momentul să le veți pune în practică. Luați în calcul să faceți bani și dintr-un talent pe care îl aveți, chiar dacă este nu v-ați mai gândit până acum.

Uranus vine cu elemente supriză, tocmai de aceea fiți deschiși la nou. De vineri comunicarea devine mai ușoară cu cei din jur.

 

Vărsător 

Scrieți-vă dorințele pentru anul aceasta și urmăriți-vă obiectivele pentru că veți avea multă susținere din partea Lunii Noi care este în zodia voastră. Chiar dacă vă veți simți mai tensionați decât de obicei și nu aveți chef să faceți mare lucru, trebuie să începeți dezvoltarea personală.

De vineri deveniți mai asumați și faceți schimbări radicale în viața voastră care vor duce la recompense mai târziu. Nu intrați în polemici cu rudele.

 

Pești 

Este o săptămână în care aveți de vindecat răni vechi din interior pentru a avansa cu mai multă încredere în viitor. Anumite anxietăți și stări de neîncredere vor ieși acum la suprafață, iar dacă simțiți că nu puteți depași aceste emoții singuri, apelați la un terapeut sau la o persoană care să vă ajute în acest proces. Faceți lucruri care vă relaxează, încărcați-vă “ bateriile” pentru că va urma o perioadă în care veți ieși din zona de confort.

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...