CE SPUN ASTRELE PENTRU SĂPTĂMÂNA 24-30 IANUARIE? HOROSCOP BY ASTROLOG HERMINA @TIC TALK CU OANA TACHE

CoolNews, Viral
share

Tic Talk cu Oana Tache a revenit cu forțe proaspete! Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu zodiile în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec 

Vă gândiți la mai multe direcții în carieră, dar așteptați până săptămâna viitoare pentru a alege direcția spre care să vă îndreptați deoarece Mercur retrograd va ajunge în zona carierei, iar deciziile pe care le luați acum s-ar putea să nu vi se mai pară bune în perioada următoare.

Taur

Dacă vă gândiți să plecați într-o călatorie pe o distanță mai lungă, încercați să amânați acest drum până luna viitoare. Mai bine căutați un curs pe care să-l începeți.

Unele probleme pe care le considerați ca și rezolvate ar putea reapărea pentru a face schimbări în acea direcție.

Gemeni

Săptămâna aceasta veți pune bazele unor aspecte financiare și chiar începeți să consolidați un plan pentru ce veți face în viitor. Este posibil să primiți bani de la o persoană apropiată său să împrumutați pe cineva. Gândiți-vă de două ori înainte să faceți acest lucru și mai bine așteptați până săptămâna viitoare.

Rac

Comunicarea cu partenerul sau cu superiorul va fi supusă unor teste, dar dacă a rămas ceva de rezolvat, săptămâna aceasta este un moment bun să clarificați lucrurile.

Un fost partener se poate reîntoarce în viața voastră, dar veți observa că nu o să mai comunicați la fel de bine ca înainte. Mai așteptați până luna viitoare ca să vă hotarâți dacă vă doriți cu adevarat această relație.

Leu

Vă gândiți cum să începeți să aveți grijă de sănatatea voastră. Venus își va începe mersul direct sâmbătă, iar asta te va încuraja să te apuci te treabă. Dacă la locul de muncă vor exista conflicte, acestea se vor rezolva spre finalul săptămânii.

Fecioară

Săptămâna aceasta ies la suprafață lucrurile nerezolvate din ultimele 2 luni, mai ales în relațiile de iubire. Pentru cei care au copii va fi o perioadă bună să vă reconectați cu ei și să vă bucurați împreună de lucrurile mărunte.

Finalul săptămânii va fi unul mai optimist, însă nu mai amânați discuțiile cu partenerul de viață, chiar dacă aceastea vor fi în contradictoriu.

Balanță

Energia voastră va fi pe zona familiei în perioada următoare. Este posibil ca unul dintre părinți să aibă nevoie de ajutorul vostru sau chiar să vă gândiți la o mutare sau la a renova locuința. Toate acestea vă vor seca de energie, dar de sâmbătă  începeți să vedeți și soluțiile. Dacă aveți nevoie să împrumitați o sumă de bani, întrebați prima dată pe cei din familie dacă vă pot ajuta pentru că veți primi răspunsuri care s-ar putea să vă surprindă în mod plăcut.

Scorpion

Atenția voastră o să fie pe zona comunicării, dar și a frațiilor sau vecinilor. O să vă organizați rapid ca să rezolvați oricare dintre dificultățile care apar. Spre sfârșitul săptămânii apar oportunități financiare, fie de la locul de muncă, fie dintr-un talent pe care îl aveți. De luna viitoare zona financiară va deveni mai fructuoasă, așa că încercați să vă mențineți calmi și să nu disperați.

Săgetator

În ultimul an și jumătate viața voastră a fost suficient de intensă și cu multe schimbări. În continuare banii par a fi una dintre preocupările importante, dar veți începe să vă gândiți ce puteți face pentru a vă schimba pe voi înșivă. Aveți planuri mărețe de schimbări  pe care din luna februarie este bine să le puneți în aplicare.

Capricorn

Reapare încrederea în sine și vă concentrați mai mult pe voi înșivă decât pe relația de iubire. Ultima lună și jumătate ați fost destul de gânditori și ați încercați să găsiți variante  pentru a vă fi mai bine. Abia săptămâna viitoare veți culege roadele a ceea ce ați încercat să rezolvați pe finalul anul trecut. Venus va fi încă retrogradă până sămbătă, așa că trebuie să vă revizuiți atât relația de dragoste, cât și ce așteptări aveți de la voi.

Vărsator

Va fi o săptămână în care vor ieși la suprafață mai multe secrete. Poate fi vorba de persoana iubită sau despre lucruri care ți-au fost adânc ascunse. Nu înseamnă că vă veți despărți, dar vă regândiți întreaga strategie în ceea ce privește relația de iubire.

Pești

Pot apărea discuții în contradictoriu cu prietenii sau cu partenerii de lucru. Oricare ar fi motivul discuțiilor, controlați-vă emoțiile  pentru că veți ajunge într-un final la o înțelegere. Dacă doriți să vă suplimentați veniturile, folosiți-vă talentele și veți câștiga mai mult.

Articole similare

Alessandra a lansat un nou single! ,,Amanta ta” s-a auzit LIVE la Breakfast

După o pauză în care artista și-a dezvoltat mai mult partea creativă și a fost partenera de scenă a ...

JUNO și Raluka au adus „69” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Raluka și Connect-R ne-au adus „Lasă-mă să te...” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...