Ce spun astrele pentru 2023? HOROSCOP by Astrolog Hermina @Tic Talk cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 8 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și Hermina, astrologul care ne-a spus care e treaba cu zodiile în perioada asta. Le luăm pe rând și discutăm pe larg despre fiecare:

 

Berbec

In primele 5 luni ale anului esti vedeta zodiacului pentru că Jupiter, planeta norocului și a abundenței, se afla în zodia ta. Cei singuri sunt mai norocoși pentru că își pot gasi un partener, iar cei care sunt deja într-o relație de lungă durată vor trece printr-o perioadă de test din a doua jumătate a anului.

Fii cumpătat cu cheltuielile pentru că vei avea tendința de a cheltui mai mult. În rest, banii vor veni către tine, cu precădere în prima jumătate a anului. De asemenea, ai grijă mai mai multă la alimentație.

 

Taur

Dacă ești singur, prima parte a anului nu va fi una favorabilă pentru a-ți face o relație, dar din mai, când Jupiter va intra în zodia ta, vei căuta mai mult stabilitatea și te vei orienta către relații de lungă durată.

Financiar, vei avea parte de câștiguri și vei sta mai bine la acest capitol decât alte semne zodiacale. Dacă te gândești să îți deschizi ceva pe cont propriu, începând cu luna mai poți să faci demersurile necesare.

Prioritizează sănatatea, mai ales în a doua parte a anului și fii atent la excesele alimentare.

 

Gemeni

Vei avea noroc în dragoste în prima parte a anului și vei crea noi conexiuni cu partenerul tău. Comunicarea este esențială, așa că dacă simți că treceți printr-un impas vorbiți cât mai mult despre asta și lucrurile se vor așeza frumos.

Financiar, 2023 va fi un an cu suișuri și coborâșuri. Faci bani, dar îi și cheltui repede. Spre finalul anului vei descoperi mai multe surse de venit și este important să le iei în considerare.

Stresul îți poate aduce anxietate, de aceea ai grijă să îți găsești și momente de relaxare și timp pentru călătorii. 

 

Rac

Dacă în primele luni ale anului partea amoroasă nu pare să funcționeze așa cum îți dorești, a doua jumătate a anului lucrurile se vor așeza mai bine. Orice problemă ar apărea în relație încearcă să o rezolvi înainte de a ajunge la despărțire, dacă se poate.

În schimb, în 2023 vei avea parte de o creștere financiară mare și acest lucru se va datora eforturilor personale pe care le depui. Vei economisi mai mult decât anul trecut, iar dacă vor apărea unele cheltuieli neprevăzute, tu ești deja pregătit financiar.

 

Leu

2023 este un an în care va fi nevoie să te dezvolți pe plan personal mai mult decât până acum.

Pe plan amoros, vei fi mai bine decât anul trecut, dar, cu toate astea, tot veți avea de trecut prin anumite obstacole ale relației. 

De la jumătatea anului poți începe să investesți în ce îți dorești pentru că vei avea parte de câștiguri financiare importante.

Din punct de vedere al sănătății, astre sunt de partea ta, fără schimbări majore. Cu toate astea, mai mult sport și o dietă potrivită te vor face să te simți mai bine.

 

Fecioară

Cei singuri vor întâlni pe cineva potrivit pentru o relație exact acolo unde se vor aștepta cel mai puțin. Dacă ești într-o relație, în prima parte a anului va fi nevoie să va rezolvați problemele pentru a putea funcționa în armonie tot restul anului.

Financiar, antreprenorii vor fi favorizați în prima parte a anului, iar în a doua parte cei care sunt angajați.

Din punct de vedere al sănătății, încearcă să te odihnești mai mult, să călatorești, să petreci mai mult timp în natură și să te stresezi cât mai puțin.

 

Balanță

Astrele sunt de partea ta în tot ce înseamnă dragostea. Dacă ești într-o relație vei găsi mijloacele necesare pentru a funcționa cât mai bine, iar cei singuri au șanse mari de a întâlni pe cineva. Pot fi posibile și împăcări cu foștii parteneri.

Sănătatea va fi una bună, dar dar va fi nevoie să faci mai multă mișcare decât până acum.

Din punct de vedere financiar, vei avea un an foarte bun, însă fii chibzuit la cheltuieli în ultimele 3 luni ale anului.

 

Scorpion

Dacă din punct de vedere personal lucrurile nu par să funcționeze în direcția pe care ți-o dorești, financiar lucrurile merg din ce în ce mai bine, așa că nu fii dezamăgit.

2023 nu este un an în care să începi lucruri mărețe, ci să faci ceea ce știi mai bine, iar banii nu vor întârzia să apară.

Din punct de vedere al sănătății nu trebuie să faci schimbări majore dacă deja ai început un stil de viață sănătos, dar fii atent și la câtă mișcare faci. Nu trebuie să duci totul la extrem, dar este nevoie să găsești un echilibru.

 

Săgetător

Dacă ești într-o relație, în prima parte o să simți că trebuie să cooperați mai mult, dar din mai totul va lua o întorsătură benefică. 

Pari mai stresat pentru că ai multe responsabilități la locul de muncă și vrei să le faci față cu brio. Vei avea parte de câștiguri financiare, dar așa cum vin îi vei și cheltui. Fii mai cumpătat că să nu te prindă sfârșitul anului pe zero.

În 2023 faci și mai multe călătorii în interes de serviciu sau în vacanță.

 

Capricorn

În dragoste ai de făcut unele schimbări. Dacă ești într-o relație simți că lucrurile nu mai funcționează la fel de bine ca până acum și este nevoie să discuți cu partenerul tău despre asta. Nu lăsați lucrurile nerezolvate. Cei singuri au șanse să întâlnească un partener, dar parcă nimic nu îi mulțumește. 

Din punct de vedere financiar, în 2023 te vei simți în siguranță. Vei câștiga și tu, dar vei avea și susținere financiară din partea cunoscuților, iar banii îți vor veni din mai multe direcții. Cu toate astea, încearcă să nu îi cheltui pe toți.

 

Vărsător

În dragoste lucrurile vor merge în direcția pe care ți-o dorești, chiar dacă de cele mai multe ori pari destul de nehotărât. Cei singuri își pot întâlni jumătatea la locul de muncă și vor primi susținere mai ales în a doua parte a anului.

Financiar, pentru a câștiga cât îți dorești, trebuie să îți faci întâi ordine în gânduri și să dezvolți o strategie pentru a-ți pune ideile în practică.

Dacă vrei să faci un împrumut major sau vrei să îți deschizi o afacere, lasă acest lucru pentru a doua jumătate a anului.

 

Pești

Din punct de vedere relațional, în dragoste încep să funcționeze lucrurile, chiar dacă ați trecut prin mai multe experiențe neplăcute. Dacă ești singur, ieși și cunoaște cât mai mulți oameni noi pentru că vei întâlni, cu siguranță, pe cineva cu care rezonezi destul de bine.

Financiar, dacă vrei să demarezi un proiect care să-ți susțină veniturile, vei observa că tot în a doua parte a anului o să câștigi mai mult. Învață să și investești, mai ales pe termen lung. 

Trebuie să acorzi o atenție sporită și sănătății și chiar să să faci o prioritate din asta. Dacă nu ai energie suficientă pe tru a face sport, atunci încearcă un stil de viață cât mai sănătos.

Articole similare

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...

Mercur intră în retrograd: Ce înseamnă asta și cum ne afectează

Astăzi, pe 2 aprilie, Mercur, planeta comunicării și a tehnologiei, intră în mișcare retrogradă, fen...

Roberta Metsola revine în România. Oana Tache va modera evenimentul dedicat tinerilor

În pregătirea alegerilor europene din 6 - 9 iunie 2024, Președinta Roberta Metsola vizitează toate s...