Ce spun astrele pentru săptămâna 21-27 februarie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Aveți un început de săptămână romantic, iar relația cu partenerul funcționează în direcția pe care v-o doriti. Spre finalul săptămânii puneți intra într-un parteneriat care să vă suplimenteze venurile, mai ales că vor apărea cheltuieli neprevăzute. 

Taur

Va fi o săptămână mai încărcată atât profesional, cât și acasă. Poți să începi un curs nou pentru a-ți atinge obiectivele, să te muți sau să redecorezi casa. Dacă aveți de semnat contracte săptămâna aceasta, aveți grijă să le citiți cu atenție sau apelați la un avocat.

Gemeni

Se anunță o săptămână bună din punct de vedere financiar. Dacă doriți să plecați într-o călătorie, asigurați-vă că aveți toate actele necesare pentru că pot apărea situații neprevăzute. Sentimental, relația începe să funțtioneze mai bine. 

Rac

Dacă sunteți într-un parteneriat la locul de muncă, revizuiți această relație pentru că nu mai este una benefică pentru voi. Pot apărea discuții despre bani, așa că oricât de mult ți-ai dori să ajuti pe cineva, de data aceasta este bine să îți urmezi calea ta singur. Relația de iubire este mai bună săptămamâna aceasta, mai ales că în ultimele săptămâni ați trecut prin multe suișuri și coborâșuri. 

Leu

Relațiile vor fi într-o continuă transformare în perioada următoare, iar aici includem atât relația de iubire, cât și cele profesionale. După Luna plină în Leu de săptămâna trecută, începe o noua fază a vieții voastre favorabilă dacă priviți lucrurile într-un mod diferit de până acum. 

Fecioară

Relația de iubire vine cu noi provocări în perioada următoare. De miercuri lucrurile ar trebui să se așeze în favoarea ta. Este important să nu te opui schimbărilor care vin și să te intrebi cât de mult îți dorești relația în care ești. Profesional, situațiile în care te vei afla vor fi unele favorabile pentru tine, chiar dacă la început vei fi sceptic. Te poti gândi inclusiv să îți schimbi locul de muncă.

Balanță

Apar câștiguri suplimentare după mai mult timp în care ai depus oferturi de a-ți mări veniturile. Viața de familie va fi mai echilibrată în această săptămână. Luna plină v-a influențat zona copiiilor și a creativitătii, de aceea este bine să petreceți mai mult timp cu aceștia sau să vă luați timp pentru pasiunile pe care le aveți.

Scorpion

De miercuri vă gândiți să faceți schimbări majore în carieră, relații și casa. Poate vreți să schimbați cariera sau să vă mutați. Orice decizie veti lua va fi una bună pentru voi, chiar dacă partenerul nu va fi de acord. Joi apar câteva cheltuieli la care nu v-ați gândit, de aceea fiți pregătiți să aveți bani strânși pentru neprevăzute. Weekendul este favorabil pentru călătorii pe distante scurte.

Săgetător

Este o săptămână în care vreți să vă găsiți echilibrul. Comunicarea va fi cuvantul cheie în această perioadă. Mergi în direcția în care ți-ai propus din punct de vedere profesional pentru că aceea este calea ta. Spre finalul săptămânii apar și câștiguri financiare din pasiunile voastre.

Capricorn

Săptămâna aceasta accentul va fi pus pe relația de iubire. Poate nu te mai simți confortabil cu partenerul tău sau nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Dacă îți dorești această relație, mai lasă de la tine și fă-o să funcționeze. Te gândești și la o mutare sau la o călătorie, iar dacă ai in plan aceste lucruri, ia-le în considerere pentru că vor fi în avantajul tău. 

Vărsător

Au loc schimbări majore în gândirea ta. Apar concepții noi, perspective de viață diferite față de ce ai avut până acum. Acest lucru nu trebuie să te sperie pentru că face parte din evoluția ta. Din punct de vedere sentimental este bine să-ți exprimi mai mult emoțiile și să vorbești deschis despre trăirile tale. 

Pești

Săptămâna aceasta favoriții zodiacului vor fi Peștii. Soarele a intrat în semnul vostru și veți primi un boost de energie. Pentru voi, lucrurile funcționează în direcția pe care v-o doriți, însă dacă depuneți și mai mult efort, va fi mult mai bine. Joi pot apărea vești neașteptate din partea prietenilor. Profitați de această perioadă astrală care este de partea voastră și începeți lucruri prin care să evoluați atât profesional, cât și spiritual. 

Articole similare

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...