Ce spun astrele pentru săptămâna 18-24 aprilie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Este o săptămână bună să îți regândești posibilitățile financiare și să pui în aplicare unele idei de afaceri pentru că ideile sunt bune, trebuie doar să ai curajul să le realizezi. Spre mijlocul săptămânii poți discuta cu cineva care să te susțină financiar sau moral pentru a duce planul la bun sfârșit. Apar noi oportunități financiare de aceea este bine să iei în calcul această evoluție profesională sau antreprenorială.

Taur

Marți Soarele intra în zodia ta, dar nu trebuie să te fortezi să faci anumite lucruri care să te streseze sau să te epuizeze. Din contră, este o săptămână bună pentru relaxare, pentru plimbări și pentru a te deconecta de stresul cotidian. Perioada care va urma îți va crește popularitatea și vei face lucruri care să îți aducă succes. 

Ai multe idei profesionale pe care este bine să le pui în practică după jumatatea lunii mai. 

Gemeni

Ești într-o perioadă în care ai multe idei, însă parcă nimic nu se concretizează. Ascultă-ți intuiția pentru că altfel te vei răzgândi de multe ori și nu vei putea duce niciun plan la bun sfârșit. De miercuri începi să te mai relaxezi, însă va trebui să revii săptămâna viitoare asupra planurilor tale și să iei o decizie. Încearcă să ai și un plan de back-up pentru a nu te stresa prea tare în cazul în care lucrurile nu funcționează cum ți-ai propus.

Rac

Vei avea o săptămână plină, cu multe drumuri de făcut. Te întâlnești cu oameni dragi și vei avea timpul necesar să te gândești la planurile pe care le ai de făcut pentru perioada următoare. Vor exista, însă, unele tensiuni cu partenerul de cuplu, dar trebuie să găsiți un echilibru și să depuneți efort pentru ca relația să funcționeze. 

De asemenea, ia în considerare că poate relația este deja consumată și trebuie să te îndrepți către altă direcție.

Leu

Îți regândești viitoarele proiectele profesionale pentru că vei fi scos din zona de confort cu unele discuții tensionate între tine și colaboratorii tăi. Fii atent și la discuțiile contradictorii din cuplu și încearcă să nu aveți certuri prea aprinse. Ai nevoie de cât mai puțin stres pentru a-ți stabili noi obiective în carieră. Ți se vor schimba multe perspective în această perioadă, de aceea fii deschis și acceptă-le pentru că îți sunt benefice.

Fecioară

Te gândești la o vacanță și sunt șanse mari să se și întâmple. Ești mai neliniștit și confuz în această perioadă, mai ales dacă te afli într-o relație. Aceste aspecte haotice vor dispărea după jumătatea lunii mai, dar trebuie să ai încredere în tine și să faci schimbările necesare. Discută cu partenerul și vedeți ce anume puteți transforma la relația voastră.

Balanță

Ai o săptămână în care nu te simți confortabil, cu multe discuții în contradictoriu. Simți că nu ești în echilibru nici în relația de iubire, nici profesional. Încearcă să nu iei decizii din impuls și mai bine ia-ți câteva zile pentru relaxare. De miercuri începi să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă care te va liniști pe moment. Energia Lunii Pline te face să îți regândești prioritățile.

Scorpion

Poți întâlni pe cineva cu care să rezonezi și să te facă să te gândești la un început de relație. Ieși din rutină și fă lucrurile diferit ca până acum. În schimb, relația cu șeful sau cu unul dintre părinți nu va fi pe placul tău, pot exista unele tensiuni, dar acest lucru se va rezolva până joi. 

Săgetător

Ai o săptămână în care creativitatea va fi la cote maxime. Profită de aceste aspecte pentru a-ți imbunătaăți stilul de viață, dar și pentru a avea o altă rutină mai sănătoasă atât la locul de muncă, dar și acasă. Ai idei bune despre cum să câștigi mai mult, așa că ai curaj și pune-le în practică. Vei avea și susținerea celor apropiați. 

Capricorn

Perioada aceasta va fi una bună pentru tine, iar tu te vei simți plin de energie și dornic de a face cât mai multe lucruri. Vei face unele schimbări care îți vor aduce mai multă încredere în tine și te vei distra mai mult. Profesional, ai parte de multe idei pe care le vei pune în aplicare.  Exprimă-ți creativitatea cât de mult poți pentru că este o perioadă perfectă de a încerca lucruri noi. 

Vărsător

Săptămâna aceasta vei petrece mai mult timp în jurul familiei. Până joi puteți avea unele discuții contradictorii, iar apoi tensiunile se mai liniștesc. Este posibil să iei o hotărâre de ultimul moment și să pleci într-o vacanță scurtă spre finalul săptămânii, ceea ce ar fi ideal pentru tine deoarece te va ajuta să te relaxezi, având în vedere presiunea pe care ai pus-o pe tine în ultima perioadă. De asemenea, petrece mai mult timp și cu persoana iubită. 

Pești

Ești concentrat pe a-ți planifica bugetul și vei privi partea financiară dintr-o altă pespectivă. Poate începi să strângi niște bani sau te gândești la un împrumut pentru a-ți îndeplini nevoile. Trebuie să nu uiți, în schimb, că poți face și bani suplimentar sau chiar să îți schimbi jobul pentru a avea un salariu mai mare. Idei ai, doar pune-le în practică.

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...