Ce spun astrele pentru săptămâna 14-20 martie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews, NEWS, Tic Talk cu Oana Tache
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Dacă simțiți că aveți unele nelămuriri cu ce vreți să faceți în continuare, profitați de intuiția bună pe care o aveți și veți afla răspunsurile la multe întrebări. Luna plină din casa sănătății o să vă facă să luați anumite decizii pozitive cu privire la sănătatea voastră. Financiar, trebuie să fiți precauți la cheltuielile impulsive. 

Taur

 Dacă sunteți singur, puteți întâlni pe cineva nou cu care să începeți o relație de iubire, dar încercați să nu vă faceți prea multe planuri de viitor împreună până nu trece o perioadă mai lungă. Cei care se află deja într-o relație vor experiementa o pasiune diferită. În weekend, majoritatea relațiilor vor fi supuse unor teste. 

Gemeni

Aveți o creativitate mare săptămâna aceasta cu multe idei pe care doriți să le puneți în practică. La locul de muncă o să primiți aprecieri pentru ceea ce faceți. Weekend-ul îl veți petrece în familie, dar aveți grijă să nu intrați în controverse cu cei apropiați.

Rac

Vreți să duceți de îndeplinire câteva idei la locul de muncă, dar este posibil să vă simțiți blocat și să nu stiți cum să faceți să vă iasă mai bine. Vineri va fi o zi bună de comunicare, așa că dacă aveți ceva important de transmis este de prefarat să așteptați până atunci. 

Leu

Este o săptămână bună din punct de vedere financiar, iar dacă vreți să vă asociați cu cineva faceți acest lucru deoarece câștigurile vor fi si mai mari. Creativitatea va fi ridicată, așa că profită și pune cât mai mult idei în aplicare. Vineri va fi o zi bună, cu multă încredere în sine și proiecte de îndeplinit.

Fecioară

În relația de iubire vor exista unele momente de tensiune care te vor face să vezi lucrurile mai clar, mai ales spre finalul săptămânii. Luna plină activează tot casa iubirii, așa că este posibil ca cineva să-ți mărturisească sentimentele. Dacă esti deja într-o relație, petrece mai mult timp cu partenerul.

Balanță

Trebuie să iți schimbi obiceiurile și rutina și vei vedea că te vei simți mai bine din punct de vedere al sănătății. Luna plină va activa vineri tot acest domeniu de viață și va veni să îți întărească deciziile. În weekend poate exista o schimbare neașteptată de planuri așa că fă-ți un back-up în cazul în care ai ceva important de făcut.

Scorpion

Va fi o săptămână în care vrei să te detașezi de unele probleme și să sociaizezi mai mult, să ieși cu prietenii sau să cunoști oameni noi. Weekend-ul viitor pot exista anumite tensiuni sau discuții în contradictoriu, dar nu te implica emoțional.

Săgetător

Luna plină vă poate aduce schimbări în carieră. Fie vă schimbați locul de muncă, fie deveniți mai vizibil. Veți fi căutat de colaboratori, iar acest lucru va fi unul pe placul vostru. Este posibil să întâlniți pe cineva nou, dar acestă persoană nu se va ridica la nivelul așteptărilor voastre.

Capricorn

Doriți să iesiți din rutina, așa că începeți să vă faceți planuri de vacanță. Sâmbătă vor fi unele momente tensionate cu cei din jur, de aceea încercați să nu intrați în polemici sau să nu bârfiții. Mai bine puteți-vă la punct o strategie de a câștiga mai mulți bani. 

Vărsător

Ceea ce ați lucrat în ultima perioadă va atinge apogeul săptămâna aceasta, așa că veți avea parte de mai multe feedback-uri pozitive. Vor apărea câștiguri în plus sau un alt loc de muncă și este bine să luați în considerare acestă schimbare. În weekend pot apărea unele cheltuiele neprevăzute, de aceea fiți prudenți la cum risipiți banii. 

Pești

Este o săptămână în care vrei să te schimbi și să îți aduci mai multă valoare. Chiar dacă în prima parte a săptămânii poate apărea confuzia deoarece nu știi cum să faci acest lucru, finalul de săptămână îți va aduce energia necesară de a te pune pe primul loc.  Vor fi momente bune și în relatia de iubire, iar pentru cei singuri poate apărea cineva în viața lor. 

Articole similare

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...

Roberta Metsola revine în România. Oana Tache va modera evenimentul dedicat tinerilor

În pregătirea alegerilor europene din 6 - 9 iunie 2024, Președinta Roberta Metsola vizitează toate s...

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...