Ce spun astrele pentru săptămâna 14-20 martie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Începi să ai mai mult curaj atunci când îți spui punctul de vedere. Iei decizii mai rapide și simți că trebuie să te mobilizezi pentru a începe ceva nou.  Este o săptămână de schimbări atât la nivel spiritual, cât și mental. Luna Nouă de joi îți va da energia necesară pentru a ieși din zona de confort, indiferent de domeniul în care se află. 

Taur

În timp ce alții se agită, tu vei simți nevoia să iei o pauză și să analizezi mai mult dacă faci ce îți place sau nu. De joi vor apărea unele discuții la locul de muncă și este posibil să fii supus unor teste profesionale. sau să ai mai multe responsabilități. Dar nu îți face griji pentru că te vei descurca. 

Gemeni

Îți schimbi unele principii cu care nu mai rezonezi și îți va fi mai ușor decât până acum. Vei avea o săptămână cu multe întâlniri sau ieșiri cu prietenii. Profesional, ar fi bine să începi să-ți pui ideile în practică pentru că vei obține rezultatele dorite.

Rac

Vei avea multe aspecte profesionale pozitive. Începi să comunici cu mai multă ușurință și te vei exprima mai deschis. Luna Nouă va fi tot în acest domeniu și te va susține în deciziile pe care le iei. Fie că vrei să schimbi locul de muncă sau că vei primi o promovare, orice schimbare vrei să faci va fi in avantajul tău. 

Leu

La începutul săptămânii puteti începe un parteneriat de lungă durată, însă fii atent ca și colaboratorii să își țină promisiunile. Este o săptămână bună pentru promovare și publicitate. 

Ești hotărât să faci un curs nou sau să aprofundezi pe un anumit domeniul, dar e important să faci demersuri în acest sens. 

Fecioară

Luna Nouă se va afla în zona banilor, de aceea te gândești să faci o investiție sau cum să câștigi mai mult. Nu lua decizii din impuls atunci când vrei să faci anunite cheltuieli. Cu toate acestea, lucruri este posibil să primești o sumă de bani. Comunicarea cu partenerul va fi mai bună decât de obicei.

Balanță

Dacă esți singur, poți întâlni pe cineva cu care să începi o relație. Pe domeniul profesional, comunicarea cu colegii și cu colaboratorii va fi una foarte bună, lucru pe care nu l-ai mai simțit de mult timp. Ai încredere în abilitățile tale de profesionist și aplică tot ce știi ca va funcționa pentru a avansa la locul de muncă sau în afaceri.

Scorpion

Pot apărea oportunități noi la locul de muncă sau chiar să-ți schimbi domeniul. Abilitățile de comunicare vor fi la cote maxime, așa că profită de această săptămână pentru a merge la interviuri sau a te promova. Dacă te gândeșți să faci modificări în casa sau să renovezi, acum este un moment bun.

Săgetător

Săptămâna aceasta energia ta se învarte în jurul familiei și a iubirii. Dacă ești singur, Luna Nouă de joi te va ajuta să întâlnești pe cineva cu care să începi o relație. Cei căsătoriți se pot gândi la a face un copil sau să luați o decizie importantă cu privire la copilul pe care îl aveți deja. 

Capricorn

Dacă îți cauti o locuință pentru a te muta, această săptămână este una în care să găsești ceea ce îți dorești. De asemenea, vei lua decizii importante cu privire la familia ta și te gândești cum să-ți ajuti membrii familiei. Fii precaut la cheltuieli pentru că pot apărea unele neprevăzute.

Vărsător

Mercur a intrat în zona ta de comunicare, de aceea este bine să faci orice poți pentru a-ți promova afacerea sau să îți spui ideile la locul de muncă. Cei care lucrează în publicitate, marketing sau vânzări vor avea parte de rezultatele pe care și le doresc. 

Pești

Ești mai preocupat de bani decât de obicei, de aceea ar fi bine să începi să-ți faci un plan pentru a-ți suplimenta veniturile. Folosește-ți talentele în această direcție sau chiar gândește-te la o perspectivă nouă.  Este o săptămână bună și pentru a face unele schimbări la tine, atât fizice, cât și mentale.

Articole similare

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...

Roberta Metsola revine în România. Oana Tache va modera evenimentul dedicat tinerilor

În pregătirea alegerilor europene din 6 - 9 iunie 2024, Președinta Roberta Metsola vizitează toate s...

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...