Ce spun astrele pentru săptămâna 14-20 februarie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Va fi o săptămână în care vei avea parte de multă acțiune, iar viața socială va fi în centrul atenției. Ieși cu prietenii, vizitează, distrează-te. Luna Plină va influența zona iubirii, iar dacă ești singur, cineva nou va apărea în viața ta.

Ascultă-ți mai mult intuiția, mai ales atunci când te gândești la cum să câștigi mai mult din punct de vedere financiar. 

 

Taur

Apar mai multe discuții la locul de muncă, mai ales cu superiorii, dar vor fi discuții constructive care te vor pune într-o lumină bună. Începând de vineri, pentru o perioadă mai lungă de timp, îți schimbi strategia de a câștiga financiar. Este posibil ca cineva din cercul de prietenii să îți propună o colaborare pe care este bine să o accepți.

Luna Plină se va afla în casa familiei, de aceea este posibil să primești anumite vești despre aceștia sau chiar să-i vizitezi. Este locul în care ai nevoie să fii săptamana viitoare, mai ales că vei fi mai nostalgic decât de obicei.

 

Gemeni

Vei avea mai multe drumuri de făcut pentru a rezolva anumite situații. Începi un curs nou sau o formă de învățământ care îți va fi benefică. Importante vor fi comunicarea și modul în care interacționezi cu cei din jurul tău.  Sper finalul săptămânii apar noi oportunități în carieră, așa că profită de ele în următoarele 30 de zile.

 

Rac

Este o săptămână în care te ocupi de a gestiona banii alora, nu ai tăi. Posibil să achiți o datorie pe care o ai sau să îți evaluezi cheltuielile în speranța de a pune ceva și în contul de economii. În schimb, apar câștiguri noi, iar dacă doriți să începeți un proiect sau să îl promovați online, faceți acest lucru joi pentru că va fi o zi excelentă pentru promovare. În weekend este posibil să plecați într-o călătorie de scurtă durată.

 

Leu

Este necesar să te orientezi mai mult spre emoțiile și nevoile tale, să analizezi ce vrei să faci pentru tine și să începi lucrurile în direcția respectivă. Este o săptămână în care ai multe lucruri de stabilit, de discutat cu alții și de luat decizii atât profesional, cât și personal. Joi sunt șanse de câștiguri financiare. De vineri pot apărea cheltuieli neprevăzute, de aceea este nevoie să îți ajustezi cheltuielile. 

 

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre iubire. Relația poate deveni una pasională sau, din contră, pot apărea mai multe discuții aprinse. Este important să descoperi ce anume îți dorești de la partenerul tău și să observi dacă îți poate îndeplini dorințele emoționale. De vineri și relațiile cu superiorii, prietenii sau colegii vor fi supuse testelor, de aceea nu îți fie teamă dacă vrei să renunți la oamenii care nu sunt benefici pentru tine.

 

Balanță

Vei avea multe activități de făcut, atât la locul de muncă, dar și cu cei apropiați. Luna Plină va avea un efect benefic asupra activității tale profesionale și vei termina tot ce ți-ai propus. Spre finalul săptămânii este bine să iei câteva decizii cu privire la sănătate și să îți schimbi obiceiurile. 

 

Scorpion

Vei avea de luat decizii în ce ce privește drumul pe care vrei să îl urmezi în carieră. Poate ai de ales între două joburi sau două oportunități. Reflectează asupra scopului tău suprem și folosește-ți intuiția pentru a lua cea mai bună decizie. Este important să alegi să faci ceea ce îți place cel mai mult. La finalul săptămânii planifici o ieșire romantică. Dacă ești singur, ieși și socializează.

 

Săgetator

Situațiile care apar săptămâna aceasta pot fi rezolvate ușor dacă ții cont de ideile care pe care le ai, oricât de neobișnuite ar părea. Te gândești și la o călătorie în străinătate sau poate vrei să te muți. Oricare ar fi decizia, aceasta va fi una benefică pentru tine, chiar dacă finalitatea nu va avea loc în perioada următoare. Spre finalul săptămânii vei simți nevoia să stai mai mult cu familia, lucru care te va relaxa și încărca cu energie.

 

Capricorn

Te gândești la noi moduri de a-ți suplimenta veniturile, mai ales dacă ai de achitat căteva datorii. Este important să începi să mai faci și altceva suplimentar, mai ales că vei avea susținere. Cunoaște oameni noi care te pot ajuta în ceea ce ți-ai propus. Spre finalul săptămânii atenția îți va fi captată de cei apropiați care vor avea nevoie de tine și de sfaturile tale. 

 

Vărsator

Va fi o săptămână agitată din punct de vedere emoțional, ceea ce va creea un disconfort din acest punct de vedere. Dacă ești într-o relație, unele discuții contradictorii care apar te pot face să te gândești la o despărțire sau la un nou start altfel încât relația să funcționeze mai bine. Dar prima dată asigură-te că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău. Apar oportunități financiare spre sfârșitul săptămânii, iar acest aspect va dura până luna viitoare.

 

Pești

Este o perioadă foarte bună pentru tine, cu multă energie. Ceea ce îți propui se realizează mai repede decât până acum, de aceea fă-ți planuri atât pe termen scurt, dar și pe termn lung. În relația cu ceilalți va fi necesar să asculți mai mult decât să vorbești pentru că aceștia vor avea nevoie de tine. Luna Plină va aduce vești bune în carieră și în relația cu colaboratorii. 

Articole similare

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul Dans"

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Interviu EXCLUSIV: Jesus Carmona – Director for Media al Parlamentului European

Alegerile europarlamentare vor avea loc între 6-9 iunie în toate țările blocului comunitar. In Roman...