Ce spun astrele pentru astăzi? Horoscop by Astrolog Hermina ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Gata cu sarmalele, salta boeuf, piftia, caltaboșul sau cozonacul! Ajunge! Am revenit cu cel mai fresh matinal de sărbători, Tic Talk cu Oana Tache și Cucu (Noaptea târziu), iar alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu zodiile în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie: 

 

BERBEC

Astăzi este o zi buna în care faceți planurile pentru ce doriți să realizați anul viitor. Vă gândiți deja la o schimbare în carieră sau la o mărire de salariu, de aceea trebuie să vedeți dacă aveți nevoie să faceți câteva cursuri sau să aprofundați un anumit domeniu.

 

TAUR

Vreți să vă schimbați stilul de viață, dar încă nu aveți suficientă motivație. Gândiți-vă doar că toate aceste schimbări vă vor aduce multe benefici anul viitor. Cuadratura dintre Saturn-Uranus în Taur încă vă impactează, dar eforturile voastre vor fi răsplătite cu o energie pozitiva.

 

GEMENI

Gemenii se gândesc la investiții, dar aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a acționa, ci să-și facă niste strategii pentru anul viitor. Fie că vor să intre într-un domeniu de activitate complet nou sau vor să se mute, prietenii sunt cei care îi vor ajuta cel mai mult. De aceea este bine să mențină legăturile de prietenie și să se bazeze pe ele.

 

RAC

Relațiile de iubire sunt aduse în prim plan. Foștii parteneri s-ar putea să vă caute sub orice pretext, dar nu vă gândiți la o relație de lungă durată. Pentru cei căsătoriți, reanalizați-vă relația și începeți reconstrucția ei altfel.

 

LEU

Trebuie să vă asumați relația de iubire în care vă aflați și să o faceți cunoscută și celorlati. Exprimați-vă sentimentele, gestionați banii și să nu faceți cheltuieli în exces.

 

FECIOARĂ

Veți fi înconjurați de prieteni, ba chiar veți întâlni și oameni noi. Vin bani către voi, dar nu-i cheltuiți impulsiv. Încercați să comunicați într-un mod cât mai amabil pentru a nu fi privit ca o persoană critică.

 

BALANȚĂ

Balanțele vor avea o zi în care vor face mai multe drumuri, iar starea lor emoțională vă fi una bună. Vor ține cont de ceea ce își doresc să facă și îi vor implica și pe ceilalți membri ai familiei în acțiunile lor.

 

SCORPION

Vă gândiți să vă mutați sau să faceți câteva schimbări în ceea ce privește locuința. Relațiile de iubire sunt instabile pentru voi în aceasta perioadă, de aceea este bine să nu luați decizii din impuls. Probabil vor apărea discuții și cu cei din familie, dar încercați să nu intrați în polemici.

 

SĂGETĂTOR

Este o zi buna în ceea ce privește câștigurile financiare. Acțiunile pe care le veți demara acum vor avea un final benefic, doar începeți să vă puneți planurile în aplicare. Din punct de vedere relațional veți fi mai pasionali, indiferent că este vorba despre o relație de scurtă durată sau de lungă durată.

 

CAPRICORN

Începeți să faceți schimbări la voi înșivă și veți elimina tot ceea ce nu vă mai este folositor.  Vă schimbați sistemul de valori cu unul nou, ceea ce vă este și benefic. Puteți duce relația de iubire la un alt nivel, care fie se finalizează cu o cerere în căsătorie, fie cu o despărțire. Dar abia în Februarie veți ști dacă ați luat decizia bună sau nu.

 

VĂRSĂTOR

Ați tot făcut planuri în ultima perioadă și ați încercat să vedeți care este cea mai bună variantă pentru voi atât din punct de verede profesional, cât și relațional. Finalul de an o să vă aducă răspunsurile căutate, dar este important să țineți cont de ceea ce vă spune intuiția. Nu este o zi bună pentru a lua decizii radicale.

 

PEȘTI

Apar câștiguri financiare, flash-uri despre ce aveți de făcut, așa că scrieți-le pe toate undeva pentru că veți avea nevoie de toate aceste idei. Aveți susținere din partea prietenilor și a partenerului, însă este important să nu vă fie teama în fața noilor schimbări.

Articole similare

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...