Confidenţialitate

Ce șanse avem să fie zăpadă de Crăciun? Vremea la munte și pe regiuni

CoolNews, Viral
share

Ce șanse avem să facem oameni de zăpadă de Crăciun, să ne bulgărim, să ne dăm cu sania?

Foarte mici. Va fi un Crăciun… ca o toamnă friguroasă… pentru că ne așteaptă ploi, burniță și temperaturi mai mari decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii decembrie.

O maximă de 8 grade se anunță în Banat și Crișana în zilele următoare, apoi de Crăciun, temperaturile rămân undeva la 5-6 grade pe timp de zi. E posibil să plouă.

4-6 grade în Transilvania săptămâna viitoare, iar de Crăciun va fi mai frig, spre 2 grade maxima pe timp de zi, și minima de -2 grade noaptea. După 21 decembrie se așteaptă ploi.

Cald în Maramureș pentru luna decembrie, vor fi și 7 grade în zilele următoare. Și aici se așteaptă ploi după 21 decembrie.

Iar în Moldova, maximele vor fi între 2 și 5 grade, cu -4 grade în nopțile de Crăciun. E posibil să plouă slab sau să apară burnița de sărbători.

La aproape cele 6-8 grade – maximele de săptămâna asta în Dobrogea, de exemplu, ar fi și culmea să se depună ceva zăpadă. Mai mult o să plouă săptămâna viitoare și de Crăciun nu vor fi mai mult de 2-4 pe zi în Dobrogea.

Revenim în Muntenia, unde temperaturile urcă la 7-8 grade săptămâna asta și scad apoi spre final la 4-5 grade. Posibil să fie mai răcoare de Crăciun aici, în sud, dar nu prea sunt șanse de ninsoare, spun meteorologii.

Iar în Oltenia.. pfii.. Oltenia e fruntașă la cele mai ridicare temperaturi săptămâna asta: chiar 9 grade, mai scad un pic săptămâna viitoare. E posibil să plouă trecător de Crăciun.

Nici la munte nu e mai frig în perioada asta. Avem maxime între 1 şi 4 grade . De săptă,âna viitoare se face mai frig, undeva la o maxima de 0 grade și o minimă de -6 grade.

Slaba speranțe și la munte de ninsoare, de Crăciun.

Articole similare

Iarnă în 20 de județe. Temperaturi de îngheț în București

Aproape că a trecut prima săptămână din aprilie și tot ne mai lovește câte un cod galben de ninsori....

Meteorologii au prelungit avertizarea de vreme rea

Meteorologii au prelungit avertizarea meteo de vreme rea până luni ! O să fie mai frig decât de o...

Cu ce sumă enormă își vinde Tom Cruise cabana montană din Colorado

Tom Cruise își vinde cabana montană din Colorado și vrea pe ea aproape 40 de milioane de dolari. ...