Ce rujuri se poartă în 2018? (P)

CoolNews
share

Conform specialiștilor în make up, în 2018 există câteva tendințe surprinzătoare în ceea ce privește rujul de buze, cu alte cuvinte ne îndepărtăm de culorile electrizante purtate în vara trecută sau de nuanțele perfect mate care au fost vedete în toamna lui 2017.

Conturul metalic – sclipiciul și nuanțele metalice aplicate peste un ruj obișnuit dau senzația de “buze pline” și, în plus, au un efect vizual spectaculos.

Nuanțele “piersică”
– tot mai multe vedete apelează la un look cât mai natural, din care nuanțele de culoarea piersicii nu pot lipsi. Avantajul folosirii lor este ca atenția se va îndrepta asupra ochilor. Mai mult decat atât, aceste nuanțe scot în evidență frumusețea naturală a fiecărei femei

Gloss-ul – o are ca “endorser” pe Rihanna. Ea insistă ca make up artiștii care se ocupă de imaginea ei să folosească mai multe straturi de gloss. La fel ca și în cazul nuanțelor “piersică”, acest trend evidențiază frumusețea naturală

Buze roșii cu finisare luminoasă – în sfârșit, clasicul roșu are o abordare fresh! Se poartă rujul roșu fără alte accente de culoare pe față (nici măcar ochii conturați), cu un finish light. Această abordare îndulcește trăsăturile feței și conferă un look natural.

Dacă vrei să încerci și tu ceva nou in 2018, află că s-a lansat noul ruj Mark.Epic de la Avon, cu 17 nuanțe uimitoare care rezistă pe buze întreaga zi.

Articole similare

Arad: Supărată că a fost părăsită, o femeie a scris mesaje cu rujul pe mașina fostului iubit (AUDIO)...

Rănită în dragoste, femeia i-a scris mai multe mesaje fostului iubit, cu rujul, pe mașină:  "Eşti un...

A fost lansat primul ruj pentru bărbați

Îngrijirea personală a ajuns la un alt nivel în România! Un producător englez a adus în țară prim...

Nuanțele de ruj preferate de vedete (P)

Vedetele de la Hollywood sunt o sursă de inspiraţie pentru fanii din toată lumea, atât în ceea ce pr...