Ce preparate cu chef de viață a pregătit Berăria H pentru Maratonul lui Niculae? (P)

CoolNews
share

Anul acesta, pentru #MaratonulLuiNiculae Berăria H a pregătit o serie de preprate culinare speciale pentru invitații lui Niculae: Andreea Esca, Alexia Eram, Moise Guran, Ana Baniciu, Antonia, INNA, Alexandra Stan, Manuel Riva, Raluka, Killa Fonic, Florian Rus, Liviu Teodorescu, Noaptea Târziu, Alina Eremia, The Motans, Selly, Andre, DJ Manda, Pascal Junior și Alexandra Ungureanu, Grasu XXL și Irina Rimes: salată Caesar, salata grecească, platou cu brânzeturi, frigărui de halloumi cu roșii cherry, platou H, cartofi twist, ștrudel de mere, H burger, crochete aurite de pui, humus, ecler măricel, salată de curcan, platou vegetarian.

Situată pe Șoseaua Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrau (fostul Pavilion H), Berăria H este cel mai mare restaurant din București și una din cele mai mari locații de evenimente din țară. De asemenea, Berăria H este recunoscută drept cea mai mare berărie din Sud Estul Europei și dispune de o capacitate de aproximativ 2000 locuri în interior și 1000 de locuri pe terasă.

Până în prezent, la Berăria H au fost organizate peste 2500 de evenimente, iar Orașul cu Chef de Viață numără peste 500 000 de vizitatori în fiecare an.

Articole similare

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Alina Eremia lansează „Cu voce tare”! S-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae

Alina Eremia vine cu o interpretare ca o îmbrățișare în ,,Cu Voce Tare”. Artista recunoscută pentru ...

Liviu Teodorescu lansează single-ul "Mă arunc". Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae...

În timp ce melodia "Mi Loca", alături de Steve Ant, ocupă primele locuri în topurile muzicale și a f...