Confidenţialitate

Ce preparate cu chef de viață a pregătit Berăria H pentru Maratonul lui Niculae? (P)

CoolNews
share

Anul acesta, pentru #MaratonulLuiNiculae Berăria H a pregătit o serie de preprate culinare speciale pentru invitații lui Niculae: Andreea Esca, Alexia Eram, Moise Guran, Ana Baniciu, Antonia, INNA, Alexandra Stan, Manuel Riva, Raluka, Killa Fonic, Florian Rus, Liviu Teodorescu, Noaptea Târziu, Alina Eremia, The Motans, Selly, Andre, DJ Manda, Pascal Junior și Alexandra Ungureanu, Grasu XXL și Irina Rimes: salată Caesar, salata grecească, platou cu brânzeturi, frigărui de halloumi cu roșii cherry, platou H, cartofi twist, ștrudel de mere, H burger, crochete aurite de pui, humus, ecler măricel, salată de curcan, platou vegetarian.

Situată pe Șoseaua Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrau (fostul Pavilion H), Berăria H este cel mai mare restaurant din București și una din cele mai mari locații de evenimente din țară. De asemenea, Berăria H este recunoscută drept cea mai mare berărie din Sud Estul Europei și dispune de o capacitate de aproximativ 2000 locuri în interior și 1000 de locuri pe terasă.

Până în prezent, la Berăria H au fost organizate peste 2500 de evenimente, iar Orașul cu Chef de Viață numără peste 500 000 de vizitatori în fiecare an.

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: 15 lucruri pe care nu le știai despre Bulgaria

Maratonul lui Niculae prin statele membre ale Uniunii Europene continuă astăzi cu.... Bulgaria! Face...

Delia și-a petrecut ziua de naștere pe scenă - GALERIE FOTO

Delia și-a sărbătorit vineri ziua de naștere printr-un super concert la Berăria H, unde a interpreta...

Joia de ieșeală: Hai la party cu Chris Hype și Marc Rayen în Berăria H

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, oamenii de la Berărie ți-au pregăt...