Confidenţialitate

Ce înseamnă Crăciunul pentru artiștii din România: Holy Molly [by Oana Tache]

Celebrități, CoolNews
share

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, iar asta nu o spunem noi. O spune aproape toată lumea! Noi doar suntem de acord. Zăpadă, cadouri, mâncare bună, fericire și iubire în familie, de toate. Bine, pentru unii nu înseamnă neapărat perioada aia perfectă. Nu putem noi să decidem și tocmai din această cauză am apelat la unii dintre cei mai iubiți artiști: 

Astăzi vorbim cu Holy Molly!

1. Virgin Radio Romania: Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Holy Molly: Sărbătorile pentru mine reprezintă cea mai frumoasă perioadă a anului. Nu am o familie foarte mare, dar e atât de importantă pentru mine încât sunt în extaz când apuc să îi văd pe toți. Sunt puțin obsedată de cadouri, așa că am ritual de ascuns surprizele pe unde apuc, de lăsat bilețele și indicii.

2. Virgin Radio Romania: Cu cine îți place să-ți petreci Crăciunul?

Holy Molly: Mereu îmi petrec sărbătorile cu familia. Aproape în fiecare an fac un mic tur de la bunici la ceilalți bunici, la părinți și înapoi. Am avut un Crăciun în care am condus 400km că să îi văd pe toți în aceeași zi.

 

3. Virgin Radio Romania: Care sunt activitățile tale preferate de Crăciun?

Holy Molly: Activitățile mele de sărbători implică gătitul (nu că aș excela la acest capitol de sărbători, dar mă prefac că o ajut pe mamaie), mâncatul, cadouri, toată seria Harry Potter la TV, apoi Home Alone, parfumat casa cu lumânări și scorțișoară și, cel mai important, colindatul. Da, încă mai fac asta. La bunicii mei la tara colindatul se face în Ajunul Crăciunului la 6 dimineața și este cel mai frumos sentiment din univers.

 

4. Virgin Radio Romania: Unde îți place cel mai mult să mergi de sărbători?

Holy Molly: Chiar dacă am avut ani în care am plecat la munte sau chiar și în afara țării de sărbători, nu m-am simțit niciodată la fel de bine cum mă simt când intru pe poarta bunicii și mă așteaptă cu covrigi calzi. E modul în care eu percep sărbătorile. Mereu mă mândresc cu faptul că am copilărit la țară și asta mă face să dau o importanță imensă tradițiior și sărbătorilor.

Articole similare

Oana Tache, dj-ul Virgin Radio Romania, zboară cu un avion "verde" la Connecting Europe Days 2022

Din 2018, Oana Tache s-a alăturat ca voluntar campaniilor Parlamentului European și promovează activ...

Radu Vâlcan, de la Insula Iubirii la Tic Talk de vară cu Oana Tache

În weekend nu mai e un challenge să te trezești dimineața, iar în timpul săptămânii, deja aveai alar...

Surorile Odagiu au jucat „Războiul Stelelor” ON AIR @Tic Talk de vară cu Oana Tache

În weekend nu mai e un challenge să te trezești dimineața, iar în timpul săptămânii, deja aveai alar...