Confidenţialitate

Ce faci când nu vrei să faci nimic? Clocești ouă!

CoolNews, Viral
share

Oricât de nebun sună, ai citit bine! Te poți apuca de clocit ouă și poți face și bani și faimă din toată povestea. Artistul francez Abraham Poincheval stă închis într-o cameră de plexiglas, așezat pe un scaun special construit pentru a nu strivi ouăle, învelit într-o plapumă. El nu s-a mișcat decât 30 de minute pe zi, perioadă folosită pentru a mânca și a-și face nevoile, astfel încât să se mențină constantă temperatura de 37 de grade, necesară pentru clocire.

După trei săptămâni de stat pe ouă, miercuri a ieșit primul pui. Sănătos, dar probabil nedumerit de ce ”părinți” are.

Proiectul inedit al artistului francez Abraham Poincheval, început pe 29 martie, a putut fi urmărit chiar și video live pe YouTube. Peste 100.000 de curioși au pândit cum Abraham Poincheval clocește într-un cub de sticlă 12 oua, în muzeul parizian Palais de Tokyo.

Nu este primul proiect inedit al lui. Acesta a mai stat închis în centrul unei pietre de 12 tone pentru o săptămână, dar și într-un urs de pluș uriaș, timp de două săptămâni în 2014, în Muzeul de Vânătoare și Natură din Paris, perioadă în care s-a hrănit cu viermi și gândaci.

Articole similare

Ouă prăjite în varianta Tik Tok! Ce ingredient special folosesc influencerii? - VIDEO

Fiecare rețea socială are modul ei de a-și ține aproape userii, iar Tik Tok se pare că se pricepe ce...

Vopseşti ouă de Paşte? Uite o metodă cool, 100% naturală

N-ai mai vopsit ouă de Paşte niciodată, dar vrei să le vopseşti într-un mod natural? Iată o metodă s...