Confidenţialitate

Ce conțin cadourile oferite nominalizaților la Oscar în 2018

Celebrități, CoolNews
share

E o afacere bună doar să ajungi nominalizat la Oscar pentru că pe lângă premiile Academiei Americane de Film sunt zeci de sponsori care se înghesuie să-și asocieze numele cu participanții la gala din această seară.

Pungile cu cadouri oferite la gala Oscar – botezate  „The Everyone Wins Bags”  – vor fi înmânate tuturor nominalizaţilor din cele patru categorii de interpretare: cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună actriţă în rol principal, cel mai bun actor în rol secundar respectiv cea mai bună actriţă în rol secundar. „The Everyone Wins Bags” mai sunt oferite și nominalizaţilor la categoria „cel mai bun regizor”.

„The Everyone Wins Bags” valorează în total peste 100.000 de dolari. De ce așa mult? Simplu! Fiecare pachet cadou include un voucher pentru antrenamente personalizate cu un instructor de fitness, produse cosmetice, un voucher pentru o vacanţă în Grecia, lumânări colorate şi parfumate, o cutie cu bijuterii comestibile, o carte cu reţete culinare, plasturi împotriva transpiraţiei axilare, suplimente pentru slăbit şi un colier cu diamante. Lista nu se oprește aici. „The Everyone Wins Bags” mai conțin vouchere pentru vacanţe de 12 zile în Tanzania şi voiaje în Hawaii, dar şi produse de înfrumuseţare şi alimente pentru animalele de companie care respectă principiile nutriţiei holistice.

Gala premiilor Oscar 2018

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va fi găzduită de Jimmy Kimmel.

Pelicula „The Shape of Water”, în regia lui Guillermo del Torro, conduce în topul nominalizărilor, fiind printre favoriți la 13 categorii.

 

Articole similare

Ce cadou i-a făcut președintele Klaus Iohannis Papei Francisc

După ceremonia de primire care a avut loc pe aeroport, Papa Francisc a pornit, alături de președinte...

Ce cadou a cumpărat Cristiano Ronaldo cu 650.000 de euro - FOTO

După un început în forță la Campionatul Mondial din Rusia, după patru goluri pentru naționala Portug...

Cele mai bune momente de la Premiile Oscar - VIDEO

Hollywood este în acest moment în prim-planul culturii pop datorită evenimentelor controversate prec...