Confidenţialitate

Ce „cadou” i-a făcut Camila Cabello lui Shawn Mendes

Celebrități, CoolNews
share

Într-un interviu recent, cântărețul în vârstă de 22 de ani a vorbit despre albumul pe care urmează să îl lanseze în câteva săptămâni – pe 4 Decembrie– și a spus că este nerăbdător să împărtășească cu fanii o nouă bucățică din sufletul lui. Shawn Mendes a spus că albumul acesta i se datorează cel mai mult iubitei sale – Camila Cabello. Shawn a produs mare parte din album în perioada în care a fost izolat în Miami cu iubita și cu familia ei.

Cântărețul a mai zis și că nu a mai simțit de la vârsta de 15 ani liniștea pe care a avut-o în perioada în care a stat cu ei. Deși inițial a fost copleșit și s-a lăsat pradă anxietății, Camila și familia ei au reușit să îl aducă pe linia de plutire și l-au ajutat să își redescopere ‘arta’.

“And then when I started to settle în to how nice it is to be în the same place every night, to have a movie time, to cook dinner with the family and to do laundry. I know it sounds really kind of silly but when you’ve been touring the world since you’re 15 years old, like, I don’t remember the last time I smelled laundry. It’s a nice smell. It’s a really calming smell.” – Am început să mă obișnuiesc cu ideea de a fi în același loc în fiecare seară, cu gândul că am timp pentru filme, că am timp să gătesc cina cu familia și să spăl haine. Știu că sună destul de stupid, dar când ai mers în turneuri prin toată lumea de la vârsta de 15 ani – asemeni mie -, uiți cum miros hainele proaspăt spălate. E un miros frumos. E un miros relaxant – a spus Shawn.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

O mamă a 14 băieți a dat naștere unei fetițe, după aproape 30 de ani

Ne putem imagina cu toții ce fericire a fost în familia cu 16 membri (din care 15 sunt băieți), când...

[BREAKFAST] Statul român estimează că o familie de la oraș poate trăi rezonabil cu 3.300 de lei pe l...

Statul român estimează că o familie de la oraș, formată din doi adulți și doi copii, poate trăi rezo...

Shawn Mendes împărtășește noul single „Heartbeat” din filmul „Lyle, Lyle, Crocodile”

După cum a promis, Shawn Mendes a distribuit noua sa melodie „Heartbeat”, primul single de pe coloan...