Ce artist a rezistat 1 an și jumătate în Billboard Hot 100

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e de mirare pentru nimeni! Piesa ”Blinding Lights” a lui The Weeknd este piesa care a rezistat cel mai mult în topul Billboard Hot 100. Dupa 88 de săptămâni ocupă în continuare un binemeritat loc 15,  deci cel mai probabil va mai rămâne în top mult și bine. Până acum recordul era deținut de Imagine Dragons cu piesa ”Radioactive” care înregistrase 87 de săptămâni în top.

The Weeknd este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului și nu o zicem noi ci prezența în topurile internaționale de la o săptămână la alta. Momentan, cea mai nouă piesă lansată de Abel Makkonen Tesfaye („Take My Breath”) se situează pe locul 32 în Virgin Radio Hot 30.

Totalul de 88 de săptămâni în Billboard Hot 100 nu este singurul record doborât de artist în cadrul topului. Piesa “Take My Breath” a intrat direct pe locul 6 în Hot 100 și astfel Abel are la activ 13 piese care au intrat direct pe primele 15 locuri. Iar toate astea doar în ultimii 7 ani!

 

Eh și cu toate că doboară recorduri peste recorduri, că a avut propriul său show în pauza de la Super Bowl, The Weeknd nu a primit nici măcar o singură nominalizare la premiile Grammy din ultimii ani. Se pare că acest lucru l-a înfuriat extrem de rău pentru că a declarat de curând că nu mai are de gând să își trimită piesele către juriul Grammy pentru jurizare. Cu toate acestea tot mai există șanse să fie nominalizat și experții spun că la ediția următoare a premiilor Grammy, din 2022, Abel va câștiga premii la majoritatea categoriilor. Noi știm sigur că dacă vrea să câștige din nou un Grammy trebuie să colaboreze cu un artist din România!

Și pentru că ai citit până aici, avem o veste foarte bună pentru tine! În curând îl vei putea asculta pe The Weeknd împreună cu Kanye West pe piesa „Hurricane”. O viantă leaked a piesei este deja disponibilă pe YouTube dar varianta oficială urmează să fie lansată în curând!

Articole similare

Record la un meci de fotbal din Europa. Au fost bătute 56 de penalty-uri consecutive

Echipele de fotbal din Israel, SC Dimona și Shimshon Tel Aviv, au stabilit luni seara un nou record ...

Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat "The Tortured Poets Department", a stabilit un nou record ...

[BREAKFAST] Deținătorul recordului Guiness pentru cei mai mulți Big Mac mâncați într-o viață: „Mulți...

Don Gorske, un bărbat în vârstă de 70 de ani, deține titlul Guinness World Records pentru consumul c...