Ce am învățat din prima zi de Electric Castle – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Nu e nici un dubiu!! Amatorii de muzică electronică pot coloniza cele mai ciudate locuri de pe Pământ pentru a lua o pauză de la zgomotul infernal al marilor orașe și pentru a se dezlănțui într-un party magic, plin de culoare.

Bonțida este gazda pentru un astfel de party. Electric Castle este despre clubberi și hipsteri, despre pelerine de ploaie și cizme de cauciuc, despre ținute, despre petreceri care încep târziu și se termina devreme, despre vibe pozitiv, artificii, trupe live, DJ-i și cel mai important detaliu, despre oameni frumoși.

În prima zi a #EC 2018, până și vremea a dat semne de indulgență; după o zi ploioasă, vremea din Bonțida a devenit friendly…în anumite intervale…scurte de timp:))

Organizatorii Electric Castle au excelat la ediția de anul acesta a festivalului cu un line-up impresionant.

E vorba de un festival outdoor, pentru care au fost pregătite scene uriașe. Acesta este un prim indiciu, conform căruia în Bonțida, în perioada asta, poți asculta orice: de la sound-ul reggae adus în mainstage de Damien Marley, până la Nu-disco și progressive house marca Alex Metric (Booha Stage).

Mulțimea plină de energie și vibe este „starul” fiecărei ediții Electric Castle: de fiecare dată e zgomot, multă culoare, distracție, multe idei trăsnite…costume, ochelari, pălării, tatuaje, outfit-uri ieșite din comun…

În zona festivalului găsești de la un burger delicios până la zone în care îți poți face tatuaje temporare ori un nou look.

Un laundromat amplasat în camping face furori. Cineva a luat în calcul sutele de oameni care vin și stau la cort și care nu aduc cu ei 7 ținute de festival, așa cum fac fetele cazate…în Cluj.

E super tare ideea asta de a spăla și călca hainele oamenilor gratis pe timp de petrecere. Și mai fain e că au amenajata o zonă super cool… nu trebuie să-ți faci griji că te murdărești! Cei de acolo spală tot.

Evident, Royal Wheel elementul central al festivalului, punctul de reper pentru gașca rătăcită în festival sau pentru noi prieteni.

Ce înveți după o astfel de zi???

„A good DJ and a good crowd always makes for a great night!!”

Articole similare

Cum a reacționat Netflix după scandalul de la Electric Castle

„Aşa sunt zilele mele” a lui Adi Minune s-a auzit, vineri noaptea, la Electric Castle, într-un mix r...

Ce spune Tommy Cash despre maneaua pe care a pus-o la Electric Castle

Vineri seară, la Electric Castle, festivalul de lângă Cluj-Napoca, în timpul show-lui DJ-ului estoni...

Electric Castle a bifat şi el o manea pe scenă

Nu doar la Neversea! „Aşa sunt zilele mele” a lui Adi Minune s-a auzit, vineri noaptea, la Electric ...
X