Confidenţialitate

Catherine Deneuve apără „dreptul de a deranja” al bărbaților

Celebrități, CoolNews
share

Un articol apărut în publicația franceză Le Monde a fost semnat de actrița Catherine Deneuve alături de alte peste 100 femei de succes printre care scriitoarea Catherine Millet și jurnalista Elisabeth Lévy. Articolul se opune „campaniei de calomniere” apărute imediat după scandalul privind hărțuirea sexuală de la Hollywood.

Publicat „pentru a apăra pluralismul ideilor”, tot materialul face valuri online, iar Catherine Denevue a precizat că acest demers nu susține femeile spre a deveni independente, ci mai degrabă instigă la ură față de bărbați și sexualitate.

Deși campania de calomniere a apărut pentru prima dată la începutul lunii octombrie 2017 în Los Angeles, unde peste 100 actrițe și femei de success l-au acuzat pe Harvey Weinstein de viol, hărțuire sexuală și agresiune, aceasta a luat ampoare în întreaga lume sub stindardul hashtag-ului #metoo.

Suntem suficient de în cunoştinţă de cauză pentru a recunoaşte că impulsurile sexuale sunt de natură ofensivă şi sălbatică, dar suntem suficient de prevăzătoare să nu confundăm flirtul nepotrivit cu agresiunea sexuală”, crede Catherine Denevue.

Articole similare

Harvey Weinstein a primit 23 de ani de închisoare

Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Pr...

Care este piesa de Crăciun care a fost interzisă la radio - VIDEO

Una dintre piesele specifice sărbătorilor de iarnă nu va mai fi difuzată de un post de radio din Cle...

Viitoarea Miss America nu va mai fi judecată după aspectul fizic

Organizația a decis că va renunța la proba costumelor de baie și a rochiilor de seară pentru a nu le...