Advertisement
Advertisement

Câte s-au întâmplat în 2 ani de Virgin Radio Romania – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Virgin radio Romania a intrat în viața ta fix acum 2 ani și de atunci totul a fost pe super fun. Ai trăit împreună cu noi emoțiile primei emisii, dar și încrâncenarea de la Friends with Benefits, când Bogdan, Shurubel, Ionuț și Andreea Remețan s-au întrecut să strângă cea mai mare gașcă de prieteni cu care să meargă pe un circuit de Formula 1, la festivalul de la Tomorrowland, la un meci al celor de la Real Madrid și la shopping la Milano.

Hai să ne aducem aminte cum a început toată nebunia Virgin Radio Romania. La început a fost multă emoție și câteva lacrimi. Matinalul Bogdan a fost atât de fericit pentru venirea Virgin în România, încât a eliberat câteva lacrimi în colțul ochilor.

A urmat momentul în care Virgin Radio Romania a fost partener media al mega festivalului Tomorrowland, iar gașca a mers la Boom, în Belgia, ca să trăiască live toată emoția EDM.

În cele 730 de zile de emoții autentice au fost zeci de mii de ore de emisie live și tot atâția ascultători care au vibrat și s-au distrat cu noi. Unii dintre voi au mers cu noi la o experiență de neuitat la Academia Titi Aur, de Crazy Mom’s Day, și-au căutat pereche în direct la Radio Tinder sau au făcut Dragoste pe Semnătură.

Au fost emoții multe și când ai îndrăznit să visezi, iar visul tău s-a împlinit alături de noi, la Dare to Dream. Alexandra a fost cu Reme la Paris, Andra a fost cu Ionuț acasă la Harry Potter, Zalan a mers cu Shurubel în studiourile lui Armin van Buuren, Daniel s-a dat cu mașina la Academia Titi Aur, Delia și-a împlinit visul de a cânta pentru prima dată în direct la radio, Ștefan a vrut să mixeze în studioul Virgin Radio, iar visul lui a fost îndeplinit de Cristi Stanciu și Marc Rayen, iar Elena a trecut printr-o schimbare de look.

AngryMomsDay a provocat 3 mămici să-și elibereze furia din momentele tensionate într-o sesiune de  de terapie prin distrugere. Maria s-a descurcat cel mai bine la distrus obiecte și  a câștigat 1.000 de euro.

Și nu a fost singura care a trebuit să-și cumpere un portofel mai mare pentru miile de euro câștigate la Virgin Radio Romania.

Laura din Constanța a pus mâna pe 5.000 de euro după ce a ghicit CSAUD, concurs care l-a fericit și pe marius din București, tot cu 5.000 de euro. Nicoleta a luat 1999.99 de euro, Vasilica a primit 1.000 de euro, Loredana tot 1.000 de euro, Monica la fel, iar Ionuț a pus mâna pe 3.000 de euro în prima zi de emisie pe 2019.

Apoi toată România s-a întrebat cine este Persoana X de la Virgin Radio Romania. S-au recunoscut, pe rând, Georgiana Rădășanu, Alexandru Ștefănescu, Andrada Georgescu, Gabriel Mîndreanu și Andrada Raescu.

Rămâi alături de noi pentru încă un an World Famous!

Articole similare

Am dat 1000 de euro la CSAUD!! Vezi aici care era sunetul pe care toată țara îl căuta

Trei săptămâni de concurs, aproape 90 de răspunsuri, un singur sunet! CSAUD a revenit pe final de an...

Cum a venit în direct răspunsul corect la CSAUD (VIDEO)

Marți, în direct la Virgin Radio Romania am primit răspunsul de 1.000 EURO pentru CSAUD. Am aflat...

S-a găsit sunetul de 1000 EURO de la CSAUD (VIDEO)

Avem un câștigător! Cu multe emoții, marți, Ramona Dumitrescu a primit în direct răspunsul pe care-l...