Confidenţialitate

Cât poți să fii de figurant?

CoolNews, Filme
share

Dacă te știi mai figurant, fii atent aici! Poți să joci alături de Jake Gyllenhaal, tipul sexy din SF-ul ”The Day After Tomorrow” sau alături de Joaquin Phoenix, pe care îl știi din ”Gladiatorul”. Actorii vin să filmeze în România pentru producția ”The Sisters Brothers” și au nevoie de figuranți.

Castingul este organizat de Casa de producție Mobra Films, pe 7, 8 și 9 iulie. Se caută bărbați, femei și copii peste 16 ani. Te poți înscrie la două numere de telefon: 0756 115277 sau 0748 161432 sau pe adresa de mail: thesistersbrothers@gmail.com.

”The Sisters Brothers” este un western regizat de francezul Jaques Audiard, premiat la Cannes. Acțiunea filmului se petrece în State, în anul 1850. Un căutător de aur– interpretat de Jake Gyllenhaal, este urmărit prin Desertul Oregon de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix).

Filmările pentru ”The Sisters Brothers” au început deja în Spania, iar din august producătorii vor filma în București și în împrejurimi. Tu vei intra în scenă în septembrie.

Articole similare

Producătorii seriei ''Lord of the Rings'' caută figuranţi ''cu aspect neobişnuit'' pentru a intra în...

O agenţie de casting din Noua Zeelandă caută actori aspiranţi cu aspect ''neobişnuit'', cu arsuri fa...