Confidenţialitate

Cât o costă tinerețea veșnică pe Jennifer Aniston

Celebrități, CoolNews
share

Tinerețea veșnică are un preț, iar Jennifer Aniston știe asta. Ea este neschimbată de 17 ani încoace, dar a și cheltuit foarte mulți bani pentru acest lucru. Mai exact, 1.505.017 dolari.

În primul rând, Jennifer pune mare accent pe alimentație. De exemplu, la micul dejun ea mănâncă avocado și pâine prăjită fără gluten. Pentru regimul său alimentare, Aniston cheltuieşte circa 19.950 $ pe an.

Ridurile și petele sunt îndepărtate de tratamente cu laserul, dar își achiziționează și creme de cea mai bună calitate. Pentru tenul său, cheltuie anual 7.376 $. De asemenea, sportul este un must pentru Jennifer Aniston. Ea face fitness de 6 ori pe săptămână, cu un antrenor pe care îș plătește cu 297 $ pe oră.

Părul actriței este semnătura sa, iar pentru tunsoare și vopsit cheltuie 8.525 $ pe an. Machiajul și fardurile nu o costă foarte mult pe Jennifer, 826 $, anual. Pentru sprâncene, actrița apelează la celebra Anastasia Soare de la Hollywood – 880 $ pe an.

Bronzul lui Jennifer este întreținut la Ibiza Tanning Salon in West Hollywood, unde cheltuie 2.350 $ pe an. Diva şi-a făcut şi o ridicare de sâni pentru care a plătit în jur de 6.107 $, dar și o remodelare a nasului.

Un pic cam scump pentru tinerețea veșnică, nu?

Articole similare

O fotografie nud cu Jennifer Aniston realizată în 1995 va fi scoasă la licitație - FOTO

Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, a acceptat ca una din pozele sale celebre să fie scoasă la...

Personajele din FRIENDS se reunesc pentru un proiect pe HBO MAX

Fanii serialului „Friends” primesc vești bune în legătură cu o posibilă reunire. Conform Deadline...

Actorii din ”Friends” se vor reuni într-o nouă producție

Prietenii se mută de la Netflix la HBO Max. Jennifer Aniston a mărturisit, într-o emisiune TV, că „...