Carla’s Dreams lansează „100 – 0 sută de ani” în cinstea celebrării centenarului echipei Rapid

CoolNews, Muzică
share

Carla’s Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști contemporani, sărbătorește 100 de ani de la înființarea echipei Rapid printr-o piesă emoționantă intitulată „100 – 0 sută de ani”. Această creație muzicală unică este un omagiu adus istoriei bogate și pasiunii înflăcărate care a definit Rapidul și a captivat inimile fanilor pe parcursul secolului.

”Eroii trebuie celebrați cu fiecare prilej pentru emoțiile pe care ne-au făcut să le simțim, pentru istoria pe care au scris-o, pentru toate momentele grele prin care au trecut cu capul sus. Suntem onorați să facem parte din Centenarul Rapid. O sută de ani de glorie și curaj! Istoria continuă!” – Carla’s Dreams

Lansată într-un moment de importanță majoră pentru fotbalul românesc, „100 – 0 sută de ani” transmite mesaje puternice despre loialitate, încredere, depășirea momentelor dificile și mândria unei echipe care a devenit un simbol al devotamentului sportiv în comunitatea sa. Proiectul este susținut de Superbet ca dar de 100 de ani pentru echipa Rapid.

Carla’s Dreams, cunoscut pentru originalitatea sa artistică, a transpus în versuri și acorduri esența Rapidului, oferind fanilor și iubitorilor de muzică o experiență sonoră plină de emotie și putere. Această colaborare dintre artist și echipa Rapid marchează o întâlnire între două entități  de excepție și reprezintă un cadou muzical pentru toți cei care au vibrat și au trăit alături de echipa lor preferată.

 

Creditele pentru „100 – 0 sută de ani” merg către Carla’s Dreams pentru versuri, Carla’s Dreams, Alexandru Turcu și Emanuel Masson pentru muzică și Alexandru Turcu pentru producție. Videoclipul a prezentat o muncă de echipă: 1st unit, regizor – Goran Mihailov, DoP – Bobo Filip, Edit & Color – Mihai Bruma, 2nd unit, Regizor – Radu Chitaru, DoP – Andrei Seceleanu. Producția a fost realizată de Loops Production, producator – Radu Lupu, producător executiv – Bogdan Matei, UPM: Alex Popa.

 

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla’s Dreams au sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum ,,Victima” și ,,Adidașii gri” sau ,,Înapoi” au dominat topurile locale. De asemenea, una dintre cele mai de succes piese ale proiectului Carla’s Dreams, ,,Sub Pielea Mea”, care a cucerit Ucraina și CIS, a ajuns anul trecut #11 pe Shazam, global, depășind artiști precum P!nk, Coldplay sau Florence + The Machine. De neratat este și proiectul ,,Nocturn”, un proiect ce conține 6 povești scurte, spuse de 6 personaje, în aproximativ 200 de zile. Astfel, au fost lansate 13 piese, printre care și ,,Luna”, ,,Dependent”, în colaborare cu Deliric, ,,Anxietate” cu Antonia, alături de alte testimoniale și materiale. În 2023, piesa sa în colaborare cu Nicole Cherry, ,,Din cauza ta” a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și ,,ae”, cu 9 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe #4, și colaborarea cu Satoshi pentru ,,Noaptea pe la 3”.

Articole similare

Prânzul la birou: cum să mănânci rapid și sănătos. Alimentele esențiale

Într-o eră în care timpul este din ce în ce mai prețios, iar stilul de viață sedentar domină viața d...

O pereche de chei în plus - ,,Noaptea pe la 3” - Satoshi x Carla’s Dreams

Unele iubiri te consumă, te apasă și îți răpesc liniștea și cu toate astea, e greu să îți închizi in...

Totul va fi ,,ae” cu Carla’s Dreams

Iubirea are puterea de a ne transforma și de a scoate ce e mai luminos și sincer din noi, ne face să...