Confidenţialitate

Carl Cox, Goldie & Jackmaster in afterparty la nunta regala

CoolNews, Muzică
share

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale finalului de saptamana, dupa „#MaratonulLuiNiculae„, 9 ore live la Virgin Radio (sambata, 19 mai: 10:00 – 19:00), este nunta Printului Harry cu Meghan Markle.
Un astfel de moment implica: warm-up, main si afterparty, pentru ca da, Harry este un adevarat „royal party boy„. Cum era de asteptat a pregatit un line-up din zona big-guns.

Regina a fost de acord sa achite nota pentru un live cu don-ul techno Carl Cox, cu una dintre cele mai apreciate figuri din Drum n’ BassGoldie, plus Jamie xx si Jackmaster.

Poate parea nefiresc pentru o nunta regala, dar Harry a admis faptul ca obisnuieste sa asculte des si cu volumul la maxim set-urile lui Cox in curtea Palatului Buckingham. Cat despre Goldie, s-a declarat cel mai mare fan al celebrului reprezentant DnB.

Acest afterparty regal va avea loc in legendarul club londonez Fabric, si pare a fi un fel de „last hoo-rah” pentru Printul Harry. Acesta a declarat in ultima conferinta de presa: „voi accepta un stil de viata in care sa includ ceaiul de la ora 5, dar inainte de asta vreau sa transpir mult in timp ce dansez pe ceva house si techno de calitate, plus o doza buna de DnB, in compania unor oameni legendari.”

Pe de alata parte, the bride-to-be, Ms. Markle nu a comentat planurile pentru acest afetrparty, dar cu siguranta va avea ceva de adaugat la line-up. Fiind o tipa din California poate va dori ceva din categoria hard-hitting… poate Diplo?!