Care au fost cele mai difuzate piese românești la radio și TV în 2017

Muzică
share

Nu-i așa că unele piese ți se pare că te-au urmărit anul acesta oriunde ai fi ajuns când butonai radioul sau TV-ul? Asta pentru că au fost difuzate intens de toate posturile de radio și TV, iar unele dintre ele deși au fost lansate în a doua jumătate a lui 2017 au reușit să depășească piese care au avut la dispoziție aproape 12 luni din anul ăsta ca să te plictisească.

SMILEY – ”DE UNDE VII LA ORA ASTA” conduce în topul celor mai difuzate piese românești la radio și TV în 2017, potrivit clasamentului întocmit de platforma de monitorizare MediaForest. A doua melodie din proiectul #Smiley10, ”De unde vii la ora asta”, a adunat 3.589 de difuzări.

Pe locul doi în topul 2017 este THE MOTANS FEAT. DELIA MATACHE – ”WEEKEND”, cu 3.164 difuzări, iar pe locul trei este CARLA’S DREAMS – ”PÂNĂ LA SÂNGE” cu 3.178 de difuzări, între locurile doi și trei departajarea fiind făcută de Mediaforest după numărul de oameni la care a ajuns piesa, nu după numărul difuzărilor. Cu alte cuvinte, THE MOTANS FEAT. DELIA MATACHE – ”WEEKEND” a fost difuzată la ore și/sau de posturi cu o audiență mai mare.

Dacă la primele trei poziții din clasamentul 2017 diferența la numărul de difuzări este destul de mică, pentru următoarele clasate apar în minus aproape 1000 de difuzări.

Pe locul patru este obsesia multora din 2017, piesa care a avut un număr poate egal de hateri cu cel de fani – DELIA MATACHE FEAT. MACANACHE – ”RĂMÂI CU BINE”, cu 2205 difuzări la radio și TV în 2017, iar pe locul cinci se află WHAT’S UP – ”LA TINE” cu 1.625 difuzări.

Lista este completată, în ordine, de ALINA EREMIA – ”POARTĂ-MĂ”, 1.709 difuzări, CARLA’S DREAMS – ”ANTIEXEMPLU”, cu 1.398 difuzări, EDWARD SANDA FEAT. IOANA IGNAT – ”DOAR PE A TA”, cu 1.159 difuzări, GUESS WHO FEAT. IRINA RIMES – ”CUPIDON” (1.125) și IRINA RIMES – ”CE S-A ÎNTÂMPLAT CU NOI”.

Articole similare

Markus Schulz și Smiley, alături de Paul Damixie, lansează remixul piesei “The Dreamers” - VIDEOCLI...

Markus Schulz continuă să uimească prin colaborările sale neașteptate, iar pentru noul său single ac...

Smiley dezminte: NU am nicio datorie la stat

În ultima perioadă au apărut mesaje care spuneau faptul că Smiley ar avea datorii imense la stat, da...

Smiley, subiect de glume pe Facebook-ul Jandarmeriei

Smiley a devenit subiectul unor comentarii atât funny, cât și acide pe pagina de Facebook a Jandarme...
X