Confidenţialitate

”Captain Underpants: The First Epic Movie” debutează în forță în SUA

CoolNews, Filme
share

„Captain Underpants: The First Epic Movie”, filmul de animație al lui David Soren, a avut încasări de 23,5 milioane de dolari de la lansare și intră astfel în topul peliculelor cu mare succes în cinematografele din SUA. Totuși, pentru fanii din România ai filmului în care joacă și actorul de comedie Kevin Hart nu sunt încă vești. Nu a fost anunțată o dată de lansare în cinematografele noastre. Încă!

„Captain Underpants: The First Epic Movie” este un tip diferit de film cu super eroi, bazat pe o serie populară de cărți pentru copii de Dav Pilkey. „Captain Underpants” spune povestea a doi elevi care folosesc hipnoza pentru a-l convinge pe directorul școlii lor că este super erou.

Merită menționat că în weekendul trecut, în cinematografele americane acest film a depășit la încasări ”Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” (21,6 milioane), ”Guardians of the Galaxy Vol. 2” (9,7 milioane) și ”Baywatch” (8,5 milioane). ”Wonder Woman” a fost în fruntea box-office-ului nord-american cu încasări de peste 100 de milioane de dolari.

Articole similare

Kevin Hart a fost operat la spate în urma unui accident de mașină

Kevin Hart a fost spitalizat de urgenţă, cu grave răni la coloană, după un accident de maşină care a...

Cântec pentru Pământ lansat de Lil Dicky, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Adam Levine, Kevin Hart,...

Justin Bieber, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Adam Levine, Kevin Hart, Shawn Mendes, Sia, Miley, ...

Dwayne "The Rock" Johnson vrea să candideze la președinția SUA - VIDEO

Ai spune că Dwayne "The Rock" Johnson n-are absolut nicio șansă să devină președintele Statelor Unit...