Confidenţialitate

Când va apărea ”Borat 2”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Se pare că s-au terminat filmările pentru Borat 2, deși nimeni nu știa că au fost începute. În ultima lună actorul Sacha Baron Cohen a fost zărit de jurnaliști în pline filmări pe stazile din New York.

Potrivit unor surse din cadrul echipei de filmare, Borat 2 e gata de lansare, trebuie doar că actorul să se hotărască în ceea ce privește data.

La 14 ani de la primul Borat – care i-a adus lui Sacha și un Golden Globe -, continuarea îl va avea în prim-plan tot pe Borat care se consideră superstar.

Borat are impresia că e vânat de oameni, așa că încearcă să fugă de celebritatea sa și ajunge să se deghizeze într-un actor ‘necunoscut’, în Sacha Baron Cohen pentru a se infiltra în societate și pentru a lua interviuri incognito oamenilor. Destul de încâlcită povestea, nu?

Advertisement

De abia aștept să apară și de abia aștept să văd ce probleme va mai aduce în atenția publicului Sacha. În cazul în care nu știați, Sacha este un apărător al drepturilor oamenilor de pretutindeni, este foarte informat și destul de implicat în rezolvarea problemelor societății , se cam pricepe la politică și este un actor extraordinar.

Vă las un discurs de ale lui mai jos pentru a vă convinge singuri.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Serialul Django se filmează complet în România!

Serialul “Django” se filmează complet în România. Primele cadre pentru una dintre cele mai specta...

TRAILER: West Side Story, remake în regia lui Steven Spielberg, după un musical celebru

S-au dat premiile Oscar 2021, se pregătesc deja cele din 2022. Steven Spielberg a lansat, ieri, t...

UiPath, o companie înființată în România, într-un apartament, a fost listată la cea mai mare bursă d...

UiPath, o companie care a fost înființată în urmă cu 15 ani de câțiva programatori, într-un apartame...