Confidenţialitate

Când va apărea ”Borat 2”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Se pare că s-au terminat filmările pentru Borat 2, deși nimeni nu știa că au fost începute. În ultima lună actorul Sacha Baron Cohen a fost zărit de jurnaliști în pline filmări pe stazile din New York.

Potrivit unor surse din cadrul echipei de filmare, Borat 2 e gata de lansare, trebuie doar că actorul să se hotărască în ceea ce privește data.

La 14 ani de la primul Borat – care i-a adus lui Sacha și un Golden Globe -, continuarea îl va avea în prim-plan tot pe Borat care se consideră superstar.

Borat are impresia că e vânat de oameni, așa că încearcă să fugă de celebritatea sa și ajunge să se deghizeze într-un actor ‘necunoscut’, în Sacha Baron Cohen pentru a se infiltra în societate și pentru a lua interviuri incognito oamenilor. Destul de încâlcită povestea, nu?

De abia aștept să apară și de abia aștept să văd ce probleme va mai aduce în atenția publicului Sacha. În cazul în care nu știați, Sacha este un apărător al drepturilor oamenilor de pretutindeni, este foarte informat și destul de implicat în rezolvarea problemelor societății , se cam pricepe la politică și este un actor extraordinar.

Vă las un discurs de ale lui mai jos pentru a vă convinge singuri.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie la filmări

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit de un tir accidental care a fost tras, joi, de actorul Al...

HBO oprește temporar filmările la continuarea "Game of Thrones", "House of the Dragon"

HBO oprește filmările la "House of the Dragon" , serie care vine înaintea poveștii din "Game of Thro...

Filmările pentru al doilea sezon „Bridgerton”, suspendate

Vești triste pentru fanii „Bridgerton”. Cel mai popular show al Netflix și-a suspendat filmările pen...