Confidenţialitate

Când se va lansa aftermovie-ul UNTOLD 2019

Muzică
share

4 zile si tot atatea nopti, cel mai impresionant line-up, DJ si artisti din toate colturile lumii, sute de mii de festivalieri, necunoscuti care au devenit prieteni si un moment in care toata aceasta cultura de festival din Romania a inceput.

Nu exista un loc in care magia si istoria sa se imbine atat de bine; Transilvania e un teritoriu prins intre legenda si mit, un univers nedeslusit, un loc perfect pentru cea mai frumoasa experienta a verii. E locul unde a inceput legenda UNTOLD, unde vreme de 4 nopti, in fiecare an descoperim o alta poveste fantastica: vrajitori, dragoni, zane, druizi care protejeaza padurea, nimfe, dansatori care se joaca cu focul, toti intr-o perpetua conexiune. In fiecare an acest tinut magic isi deschide portile pentru toti cei care vor sa-i descopere secretele.

2019 – CODEX OF MAGIC a marcat cea de-a cincea editie a festivalului UNTOLD. A fost o editie aniversara, asteptata cu emotie si curiozitate de cei care au ajuns pentru prima data in acest taram fantastic, dar si pentru cei care au venit in Cluj-Napoca pentru al 5-lea an la rand: zambete si culoare, energia pozitiva, revederea cu vechii prieteni, momentul in care s-au legat noi prietenii. Luni, 18 noiembrie la ora 19.30 va fi lansat AFTERMOVIE-ul UNTOLD 2019.

Articole similare

UNTOLD 2020 Tema unui nou capitol UNTOLD, introdusă oficial: #LunaTheRising - VIDEO

Capitolul cu numărul 6 al poveștii UNTOLD va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2020, în Cluj-...

Electric Castle şi Jazz in Park, pe lista celor mai bune festivaluri din Europa

„Electric Castle”, organizat din 2013 în inima Transilvaniei, a fost desemnat cel mai bun festival e...

Cinci festivaluri muzicale din România se găsesc printre nominalizările la European Festival Awards...

Neversea (Constanța) şi Untold (Cluj-Napoca) se regăsesc între cele 27 de nominalizări la categoria ...
X