Confidenţialitate

Când se va lansa aftermovie-ul UNTOLD 2019

Muzică
share

4 zile si tot atatea nopti, cel mai impresionant line-up, DJ si artisti din toate colturile lumii, sute de mii de festivalieri, necunoscuti care au devenit prieteni si un moment in care toata aceasta cultura de festival din Romania a inceput.

Nu exista un loc in care magia si istoria sa se imbine atat de bine; Transilvania e un teritoriu prins intre legenda si mit, un univers nedeslusit, un loc perfect pentru cea mai frumoasa experienta a verii. E locul unde a inceput legenda UNTOLD, unde vreme de 4 nopti, in fiecare an descoperim o alta poveste fantastica: vrajitori, dragoni, zane, druizi care protejeaza padurea, nimfe, dansatori care se joaca cu focul, toti intr-o perpetua conexiune. In fiecare an acest tinut magic isi deschide portile pentru toti cei care vor sa-i descopere secretele.

2019 – CODEX OF MAGIC a marcat cea de-a cincea editie a festivalului UNTOLD. A fost o editie aniversara, asteptata cu emotie si curiozitate de cei care au ajuns pentru prima data in acest taram fantastic, dar si pentru cei care au venit in Cluj-Napoca pentru al 5-lea an la rand: zambete si culoare, energia pozitiva, revederea cu vechii prieteni, momentul in care s-au legat noi prietenii. Luni, 18 noiembrie la ora 19.30 va fi lansat AFTERMOVIE-ul UNTOLD 2019.

Articole similare

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well primesc bani de la guvern ca să poată sup...

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri seara, ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, ...

Cum arată aftermovie-ul Tomorrowland Around The World - VIDEO

Tomorrowland, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică elecronică din lume, s-a desfășu...

Fără Festivalul Internațional Cerbul de Aur în 2020

S-a anulat Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2020. Consiliul de Administrație al Societății Rom...