Confidenţialitate

Când se va lansa aftermovie-ul UNTOLD 2019

Muzică
share

4 zile si tot atatea nopti, cel mai impresionant line-up, DJ si artisti din toate colturile lumii, sute de mii de festivalieri, necunoscuti care au devenit prieteni si un moment in care toata aceasta cultura de festival din Romania a inceput.

Nu exista un loc in care magia si istoria sa se imbine atat de bine; Transilvania e un teritoriu prins intre legenda si mit, un univers nedeslusit, un loc perfect pentru cea mai frumoasa experienta a verii. E locul unde a inceput legenda UNTOLD, unde vreme de 4 nopti, in fiecare an descoperim o alta poveste fantastica: vrajitori, dragoni, zane, druizi care protejeaza padurea, nimfe, dansatori care se joaca cu focul, toti intr-o perpetua conexiune. In fiecare an acest tinut magic isi deschide portile pentru toti cei care vor sa-i descopere secretele.

2019 – CODEX OF MAGIC a marcat cea de-a cincea editie a festivalului UNTOLD. A fost o editie aniversara, asteptata cu emotie si curiozitate de cei care au ajuns pentru prima data in acest taram fantastic, dar si pentru cei care au venit in Cluj-Napoca pentru al 5-lea an la rand: zambete si culoare, energia pozitiva, revederea cu vechii prieteni, momentul in care s-au legat noi prietenii. Luni, 18 noiembrie la ora 19.30 va fi lansat AFTERMOVIE-ul UNTOLD 2019.

Articole similare

Raed Arafat spune că organizarea marilor festivaluri de muzică rămâne incertă și în 2021

Raed Arafat a anunţat că marile festivaluri anunţate pentru acest an s-ar putea să nu se ţină pentru...

Untold 2021 se va desfășura între 5 și 8 august (AUDIO)

Festivalul se va desășsura în perioada 5-8 august și pe cele 10 scene ale festivalului vor urca arti...

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well primesc bani de la guvern ca să poată sup...

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri seara, ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, ...