Când să suni pentru CSAUD

CoolNews
share

Te-ai prins ce se aude la Virgin Radio Romania, la cel mai tare concurs radio din lume? Super! Până să ne iei banii, în direct la Virgin Tonic, ar trebui să ne și suni în direct pentru a ne spune CSAUD!

Răspunsul tău poate fi luat în considerare doar dacă îl dai în direct la Virgin Radio Romania atunci când se deschid liniile telefonice, moment anunțat la radio de Bogdan, Shurubel și Ionuț. Poți urmări simplu pe virginradio.ro, în pagina concursului CSAUD, chiar și câte secunde mai sunt rămase până deschidem liniile telefonice. Apoi depinde de cât de rpid formezi numărul de telefon și de norocul tău.

La ce număr de telefon suni pentru a spune CSAUD

Doar atunci când este ora de concurs CSAUD poți suna în direct la Virgin Radio Romania la numărul cu tarif normal  0734.666.000. Dacă ai minute nelimitate sau include în abonament, nu vei plăti nimic în plus pentru a suna în direct la Virgin Radio Romania.

Ia în calcul și că sunt mai mulți care încearcă să formeze numărul de telefon în același timp cu tine și să spună ce se aude în direct la Virgin Radio Romania. Nu te da bătut ușor! Norocul s-ar putea să îți surâdă și să afli că ai câștigat mii de euro cu CSAUD în Virgin Tonic!

Numărul de telefon 0734.666.000 este deblocat automat doar în momentul în care auzi la Virgin Radio Romania semnalul de concurs sau Bogdan, Shurubel și Ionuț te invită sa formezi numărul pentru a intra în direct.

Între aceste momente, vei primi diferite mesaje de eroare, în funcţie de operatorul tău de telefonie.

În momentul deblocării liniilor telefonice, în direct intră automat prima persoană care a apelat numărul. Restul ascultătorilor sunt puşi în aşteptare şi vor auzi cum sună telefonul sau, dacă toate liniile centralei sunt ocupate, primesc diferite mesaje de eroare, în funcţie de operatorul de telefonie.

Ordinea intrării în direct este dată de ordinea în care ascultătorii s-au conectat la centrala noastră. În aşteptare sunt puşi mai mulţi ascultători simultan, în mod automat.

În cazul în care închizi telefonul, vei pierde prioritatea la intrarea în direct şi în cazul unui nou apel telefonic, vei ajunge în capătul „listei” de aşteptare.

Mult succes! Te așteptăm cu răspunsul corect la CSAUD!

P.S. Dacă crezi că e foarte greu să intri în direct la Virgin Radio Romania, pentru a spune CSAUD, află povestea Laurei care a câștigat 5.000 EURO din prima încercare.

Articole similare

[BREAKFAST] Ce înseamnă, de fapt, „Alo!” şi cum a ajuns să fie folosit zilnic de milioane de oameni...

Alo” este cel mai des folosit salut pe care îl folosim atunci când răspundem la telefon. Zilnic, mil...

Am dat 1000 de euro la CSAUD!! Vezi aici care era sunetul pe care toată țara îl căuta

Trei săptămâni de concurs, aproape 90 de răspunsuri, un singur sunet! CSAUD a revenit pe final de an...

Cum a venit în direct răspunsul corect la CSAUD (VIDEO)

Marți, în direct la Virgin Radio Romania am primit răspunsul de 1.000 EURO pentru CSAUD. Am aflat...