Când artele se întâlnesc, YUKA și Zodier live la Art Safari

CoolNews, Muzică
share

YUKA și Zodier au adus ,,La Sacou” la Palatul Dacia-România. Recent, vizitatori ai Night Tour-urilor marca Art Safari au avut parte și de un moment surpriză live, acustic, realizat de cei doi artiști. Piesa ,,La Sacou” i-a surprins pe iubitorii de artă, reprezentând ,,ultimul exponat” al turului.

YUKA și Zodier sunt doi tineri artiști plini de potențial, interpreți și songwriteri. Prima lor colaborare, piesa ,,La Sacou”, este încă de la lansare în continuă ascensiune. O celebrare a dragostei și a iubirii pure, piesa nu putea avea un cadru mai bun decât Art Safari Love Edition.

@globalrecords La sacou | Acoustic | 🥹 @YUKA x @Zodier #@ArtSafariBucharest #lasacou ♬ original sound – Global Records

Turul iubirii. YUKA și Zodier au fost vizitatori înrăiți ai acestei ediții, având oportunitatea să contureze un tur muzical pentru toți tinerii așteptați la Art Safari. Într-o expoziție goală, cei doi artiști au avut timp să exploreze toate operele, iar acum se pot vedea prin ochii lor.

În acest sezon, Art Safari prezintă expoziția Love Stories, realizată în colaborare cu National Portrait Gallery, dar și lucrări ale maestrului român Constantin Artachino și artă supercontemporană românească, duelul nimfelor și zombilor în viziunea a doi artiști tineri, Ondine și Baraka, curatoriată de Ruth Hibbard de la Victoria & Albert Museum, Londra. Mai mult decât atât, celebra sculptură „Sărutul” (1907) de Constantin Brâncuși (1876-1957), prima din ciclul Săruturilor, se vede la Art Safari Love Edition, doar pentru 10 zile, între 21 și 30 august.

Articole similare

DJ Project x YUKA – ,,Nimic mai mult” - când prietenia îți întoarce inima

DJ Project colaborează cu una dintre vocile promițătoare ale industriei, YUKA, pentru prima dată. ,,...

Prognoză incertă în ,,Ba e soare, ba e ploaie” - Yuka

,,Ba e soare, ba e ploaie", cea mai nouă lansare a talentatei Yuka, este o piesă care surprinde perf...

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei ,,Fericit”

Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de cul...