Camila Cabello colaborează cu Playboi Carti pentru “I LUV IT”

CoolNews, Muzică
share

Camila Cabello colaborează cu Playboi Carti pentru “I LUV IT”. Noul single a fost scris de Camila și creat alături de producătorul executiv El Guincho (Rosalia, J Balvin, Billie Eilish) și coproducătorul Jasper Harris (Baby Keem, Jack Harlow, Roddy Rich).

Pe măsură ce așteptarea pentru muzică nouă de la Camila a crescut, starul pop global a pregătit sosirea „I LUV IT” în ultimele săptămâni. La începutul acestei luni, Camila a fost văzută la meciul de baschet de la Miami Heat purtând un tricou personalizat cu eticheta „I LUV IT” pe spate, purtat și de jucătorul de la Miami Heat, Jimmy Butler.

Cabello apare în prezent pe coperta din martie 2024 a revistei Paper, unde discută despre influențele și inspirația pentru noua eră și noua ei melodie. Paper descrie noua piesă „I LUV IT” ca „o bucată cu adevărat haotică de pop digitalizat rapid și neclar, care trece peste tine ca o mașină sport din Miami”. Vorbind despre combinația specială dintre Cabello și producătorii ei, Paper a declarat că „rezultatele acestei construiri mondiale și descoperiri creative sunt al patrulea și cel mai îndrăzneț album al lui Cabello, care urmează să fie lansat în această vară”.

Vorbind despre noua melodie, Camila spune: „Anumite lucruri din tărâmul nostru uman mă fac să mă simt ca în spațiul cosmic, iar rarele momente în care am avut o chimie incredibilă cu cineva este una dintre ele. O parte din acel cocktail este, de asemenea, drama emoțională dintre tine și acea persoană, și haosul și fluturii, nervii și pasiunea. Este nesustenabil și nu pașnic și obositor, dar, de asemenea, ÎMI PLACE.”

Lansarea „I LUV IT” este însoțită de videoclipul său oficial îndrăzneț, regizat de Nicolás Méndez (Dua Lipa, Tame Impala, Travis Scott), care a fost filmat în Miami, la începutul acestui an.

Recent, pe măsură ce noua ei eră muzicală începe, Camila a prosperat. Ea a participat recent la petrecerea Vanity Fair Oscar îmbrăcată într-o superbă rochie personalizată a designerului Luar. Pe coperta ediției din februarie a revistei Puss Puss, Camila a dezvăluit detalii – pentru prima dată – despre ceea ce se poate aștepta de la noul ei proiect muzical, inclusiv colaborarea cu El Guincho și ridicarea talentului ei la un nivel superior. După aceasta, Camila a apărut în podcastul emblematic Call Her Daddy. În ianuarie, Camila a apărut la Sundance Film Festival din Utah pentru a sărbători filmul bio Rob Peace, în care Camila joacă alături de Mary J. Blige și Chiwetel Ejiofor.

Articole similare

Stromae lansează melodia "Mon Amour", alături de Camila Cabello

Stromae a lansat cel mai recent single al său „Mon Amour”, o colaborare de vară-pop baile-funk alatu...

[BREAKFAST] Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i ...

Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i să cânte la ...

CAMILA CABELLO ȘI SHAWN MENDES S-AU DESPĂRȚIT

Eh, se pare că nu sunt toate chiar atât de roz la Hollywood. Camila Cabello și Shawn Mendes s-au des...