Cally Roda surprinde playlisturile vara aceasta cu „Ela Do”

CoolNews, Muzică
share

Cally Roda, unul dintre cei mai inovatori și promițători artiști din industria muzicală românească, lansează un single fresh, de vară. „Ela Do” este numele noii sale piese, un single vibrant ce combină ritmuri afro cu influențe pop si dezvăluie un sound unic și inedit.

Ca o celebrare a vieții, a iubirii și a bucuriei de a trăi, „Ela Do” transmite o energie pozitivă și molipsitoare, iar versurile piesei scrise chiar de către Cally Roda spun o poveste captivantă despre pasiune și dorință, fiind completate perfect de un beat dinamic și antrenant.

Pasionat și influențat de cultura R’n’B, Ragga și Rap, Cally Roda este artist, songwriter și producător, cunoscut pentru versurile sale profunde. Și-a început cariera muzicală cu albumul „Diferit”, ce conține piese precum „Foc”, „Madame”, Omule!”, „Pe șosele” (feat. Puya), „Vorbesc cu mine” (alături de F.Charm) și „Blitz după Blitz” (feat. Stres). Au urmat piese precum „Ultima dorință” și „Spune-mi” (alături de Sișu), ce fac parte din cel de-al doilea album al artistului, „Cheia”. Cally nu se oprește aici și pregătește noi surprize și colaborări.

 

Articole similare

Colaborare fresh! Amanda face echipă alături de Cally Roda pentru „Încă un Apus”

Amanda este o voce fresh și versatilă pe scena muzicii românești care de-a lungul timpului a explora...

Cally Roda și ADDA colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Aleea", o poveste muzicală ...

Cally Roda și ADDA fac echipă pentru prima dată și aduc în playlisturi primul lor single împreună, „...