Confidenţialitate

Câinii de Terapie – Mesagerii Moșului

CoolNews
share

„Câinii de Terapie – Mesagerii Moșului”

Perioada Crăciunului este poate una dintre cele mai așteptate din an, pentru că toți avem ocazia să petrecem timp alături de cei dragi. Când tabloul este completat de daruri, acest lucru ne face să ne simțim speciali. Copiii care nu sunt neapărat cei mai norocoși, sau bătrânii care așteaptă să vadă că nu au fost uitați, cu toții au nevoie de gândul nostru cald.

Pentru toți acești oameni, Departamentul de Terapie și Activități Asistate de Animale, dorește să meargă împreună cu câinii speciali și să fie cu această ocazie mesageri ai Moșului. Aceștia își doresc să aducă voie bună, acceptare, speranță și atmosfera de sărbători peste tot pe unde merg în perioada Crăciunului. Pachetele ce vor fi pregătite vrem să conțină rechizite, cărți, dulciuri, jucării și fructe pentru cei mici, iar pentru bunici seturi de igienă, dulciuri, fructe, integrame, cărți și tot ce putem cumpăra cu banii strânși din donații.

„De obicei, în fiecare an alegem 4 locuri în care mergem Ținem foarte mult ca în fiecare loc unde vizităm un grup, toate cadourile să fie la fel, pentru a nu face pe nimeni să se simtă mai puțin special. Din această cauză dorim ca donațiile să fie în bani sau în atâtea produse câte persoane vizităm. În fiecare loc din cele 4 pe care le vom alege și în acest an, vom încerca să obținem acord de fotografiere și astfel să recompensăm sponsorii cu imagini de la fața locului, integrate în albume de fotografii postate pe site și pe Facebook. Evenimentul de strângere de fonduri va pleca de pe pagina de Facebook începând cu data de 22 noiembrie și va rula timp de două săptămâni.  Orice fel de ajutor va face o mare diferență în a aduce un strop de bucurie și fericire copiilor și bunicilor la care vom ajunge in acest an.”, spune Adina Baicu, membru al Asociației Clubul Câinilor Utilitari

Pentru cei care vor să doneze, contul în care o pot face este mai jos:

Advertisement

Cont IBAN: RO67 RZBR 0000 0600 1318 4882

Beneficiar: Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Mențiuni: Mesagerii Moșului

Cod Unic De Identificare: 27853611