Confidenţialitate

Cadouri speciale de 8 martie, pentru femeile importante din viața ta (P)

CoolNews
share

De 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, românii le pot face femeilor speciale din viața lor o surpriză frumoasa: cardurile cadou cu numeroase opțiuni de relaxare incluse, prin care se vor putea bucura de o zi de răsfăț, se vor elibera de stres și de grijile cotidiene.

Cele trei tipuri de carduri cadou pot fi achiziționate de pe magazinul online al Therme București, cel mai mare centru termal de wellness și entertainment din Europa, și pot constitui cea mai potrivită variantă pentru petrecerea zilei de 8 martie, sau a oricărei alte zile, în mijlocul unui paradis exotic.

“Cele trei carduri cadou cu valori de 100, 200 și 400 de lei reprezintă un cadou special cu care nu doar mergi la sigur, ci și arăți că îți pasă cu adevărat! Un cadou potrivit pentru toate femeile din viata ta: mame, soții, iubite sau prietene.

De 8 martie, dar și în restul timpului, ne dorim ca femeile să aibă un loc în care să uite de griji, de stres, să se deconecteze de la sarcinile cotidiene și să se simtă răsfățate. În loc de un simplu buchet de flori, cu aceste carduri valorice le puteți oferi o zi de vacanță în cea mai mare grădină botanică din țară, o baie în piscinele cu apă termală, sesiuni de gimnastică în apă, măști faciale sau terapii Aufguss în saune, recomandate deopotrivă pentru creșterea imunității și pentru toate beneficiile aduse sănătății, prin combinațiile de uleiuri esențiale folosite.

Mai mult, pentru Ziua Femeii am pregătit un program unic cu surpize și cu mai mult răsfăț. Este important ca oamenii să știe că relaxarea și timpul de calitate pe care ți-l dedici în afara biroului sunt esențiale tot timpul anului, nu doar în vacanță sau de sărbători!”, a declarat Andrada Șeitan, Chief Communications Officer al Therme București.

Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, va fi marcată la Therme printr-un program special care se desfășoară între orele 11:00 și 21:30 și include spectacole Aufguss în saune, susținute de maeștri reputați ai acestor ritualuri, Aufguss teatral, sesiuni de peeling cu zahăr și rodie și peeling cu sare și vanilie cu scorțișoară, precum și gimnastică pe ritmuri latino sau street dance. Nici bărbații nu au fost uitați și pot lua parte la un Aufguss special în sauna Bavaria.

Advertisement

Sesiunile de hair styling și machiaj din zona The Palm sau evaluarea nivelului de hidratare al tenului din zona Elysium sunt doar o parte din activitățile unice dedicate feminității. Mai multe detalii despre programul de 8 martie, puteți găsi pe: https://therme.ro/ro/evenimente/#/5871.

Programul dedicat zilei de 8 martie se adaugă celui permanent existent în centrul Therme și inclus în tariful de acces, de la sesiuni de gimnastică în apă cum sunt Aqua Gym, Aqua Shape, Aqua Zumba sau Aqua Kineto, la tratamente de peeling și măști faciale, masaje cu uleiuri esențiale naturale și terapii Aufguss în saunele tematice. Experiența unei vacanțe exotice este desăvârșită și de o masă cu preparate pregătite după rețete ce provin de pe întregul glob, la cele trei restaurante Therme.

Pe parcursul anului 2020, Therme București pregătește inițiative menite să promoveze un stil de viață sănătos, activități de wellness accesibile și o grijă mai mare pentru tot ceea ce înseamnă recreere și stare de bine fizică și psihică. Conform numeroaselor studii realizate în ultimii ani, stresul este una dintre cauzele majore pentru un număr din ce în ce mai crescut de afecțiuni. De asemenea, potrivit unei cercetări efectuate recent în România în rândul a 7.000 de femei cu copii, majoritatea au afirmat că, pe o scară de la 1 la 10, nivelul lor de stres se situează în jurul valorii de 8,5. Concluziile acestei cercetări sunt întărite și de studii care au avut loc la nivel internațional. Astfel, Asociația Americană de Psihologie a efectuat o cercetare cu tema Stresul în America, pe un eșantion relevant statistic. Rezultatele au indicat că femeile prezintă un nivel mai mare de stres, 53% față de 46%, iar 23% au un grad foarte ridicat de stres, față de 16% dintre bărbați.

Despre Therme București

Therme Bucuresti este cel mai mare centru termal de wellness, relaxare și entertainment din Europa, construit greenfield. Situat la doar 10 minute de agitația orașului, Therme își propune să transforme o zi obișnuită din viața clienților săi într-o zi de vacanță.

Împărțit în trei zone distincte, Galaxy, The Palm și Elysium, centrul are capacitatea de 4.000 de persoane simultan, la interior, și oferă experiența unei vacanțe complete, indiferent de vârstă sau preferințe. De la lansare, în ianuarie 2016, și până în prezent, Therme București a beneficiat de extinderi succesive și noi investiții. De la extinderea restaurantelor, noi terase, noi servicii, un nou corp Galaxy Relax și până la amenajarea celei mai mari plaje urbane din Europa, Sands of Therme, care se întinde pe 30.000 mp. În ianuarie 2019, Therme a lansat un nou concept de restaurant & lounge, inspirat de viața exploratorului Alexander von Humbold.

Articole similare

UK: Numărul femeilor însărcinate este cel mai mare din ultimii cinci ani

În Marea Britanie va fi anul ăsta un „baby boom”. Numărul femeilor însărcinate este cel mai mare ...

Burger King, în centrul unui scandal de misoginism, după un Tweet de 8 martie

Burger King este în centrul unui scandal legat de afirmații misogine în Marea Britanie. Brandul d...

Fostă consilieră locală a PSD, amendă pentru petrecerea de 8 martie postată pe Facebook

Nu trece sărbătoare fără să mai fie dezvăluită câte o petrecere, publicată apoi și pe Facebook. Numa...